jashua Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 pacth leri blizz den degilde netten indirmekle 131 yermiyim? error 131 yiyorum pacth hatasi yaziyor . error 131 nasil yenilir? nasil bu hatadan kurtulabilirim? . oyunu tekrar kur yapamam saatlerimi aliyor.. bilgisi olan bir arkadasim yanitlarsa cok sevinirim. tesekkurler.. [Bu mesaj jashua tarafından 13 Temmuz 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jashua tarafından 13 Temmuz 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 doğru patch indirirsen bir sorun olmaz... (doğru patch derken us-gb ve test serverı patch dikkat et demek istedim)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 13 Temmuz 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu hata ile karsilasan bir arkadasim oldu mu ? sorun nedir? nerdendir? nasil kurtulunur? tesekekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ben nettede bulamadım bılıyorsan banada solermısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tum patchleri blizzden indirdim simdiye kadar demin origden uc ye portal actim 1 girdim error 131 verdi giremiyorum.. 0lk defa oldu boyle 1 si ne yapabilirim ?[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ara ufak patchler haric tum buyuk patchleri bliz disinda yerlerden indirdim, hic bir sorun yasamadim. patchin nerden yapildiginin hatalarla bir alakasi oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar