Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Antisilence bulamiyorum hic bi yerde nette falan bulma sansim var midir yer bilen var mi acaba?..bukadar aricaimi bilseydim albümlerini evde birakmazdim yahu..bi de kampüste bi tek soulseek calisiyo dogru düzgün digerleri calisiyo-calismiyo arasi o yüzden web based bi yardim daha iyi olur..[signature][hline] ..ainu was here..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çok iyi tarafıma denk geldin upload edicem birazdan.ama bi album sadece edit:http://students.sabanciuniv.edu/~goksu/anti%20silence.rar buyrun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 17 Kasım 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oh be cok sagolasin :) 2 find mp3 diye webde arayan bi program bile kesfettim sikintidan en sonunda :)[signature][hline] ..ainu was here..
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hangisi bu ?suffer hits mi?[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
Öne çıkan mesajlar