Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule Nedir?

Foster

Öne çıkan mesajlar

Modemin güçlü olması lazım.
Her ADSL modem Emule gibi güçlü bağlantı isteyen programı kaldıramaz.

Ben dp45a modu kullanıyorum freeangel'in yeni versiyonu ve çok memnununum.
çatır çatır download yapabiliyorum.

Biraz zahmetli ince ayarları var onları yapman gerek.

Bi kaynak buldum buyur.

Emule dp45a döküman

Buradaki ayarları tam ve eksiksiz yapman gerek.
Ancak o zaman performans alabilirsin.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende bitane bitcomet sürümü var upload yapmadan sürekli download yapmanı sağlıo. Bide yaptığın upload ve download verilerini üye olduğun siteye göndermio. Yani sitede ne indirirsen indir hep 0 Kb Down 0 Kb Up gözüküosun.

Ama bu emuleyide çok övdüler bakalım bi dedik. Bir sürü şey çıktı başımıza yok onu yap bunu yap falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Emulenin yerini hiç bir p2p tutamaz.
Emule kadar fazla kaynak hiç bir p2p veremez, gösteremez.

Programdan yararlanmak istiyorsan verim almak istiyorsa 30 dk başına oturup ayar yapıcaksın sonra adam gibi kullanıcaksın.

Emule sux diye oraya buraya flood yapanlar emule kullanmayı bilmeyenlerdir.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.meretx.com/ adresine gir ve modemine gerken ayarları yap seçtikten sonra,tabi gokhan mod falan kullan ya da freeangel veyahut divxplanette tavsiye edilen modlardan birini kullan,high id alacaksın bu ayarları yapınca sonra pc yi açık bırakacaksın ve ayda bnm gibi 30 gb dl edeceksin :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

cetrefilli oldugu kesin.ama cok kaynak veren p2p programi acik ara.ama dedigim gibi biraz cetrefilli modem ayarlaridir sudur budur adami cileden cikartabilio.sakin olmak lazim.sabir ile hareket edip ayarlari yapmak lazim.sonra rahatsin =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...