Foster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu nası p2p programı hala anlamadım. 2 saat geçti hala dosyalar inmio. Yok şu modu yüklicen yok bunu yuklicen yok bilgisayarı kapatmıcan. Millet yalan mı söylüo deliler gibi çekiyoruz falan die. Yoksa bizde mi bi nane molla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Modemin güçlü olması lazım. Her ADSL modem Emule gibi güçlü bağlantı isteyen programı kaldıramaz. Ben dp45a modu kullanıyorum freeangel'in yeni versiyonu ve çok memnununum. çatır çatır download yapabiliyorum. Biraz zahmetli ince ayarları var onları yapman gerek. Bi kaynak buldum buyur. Emule dp45a döküman Buradaki ayarları tam ve eksiksiz yapman gerek. Ancak o zaman performans alabilirsin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bende ASUS 4 Portlu modem var 256K'da bağlantı var. Sanırım kaldırır. Modemi yakacak hali yok ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 emule sux bence[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Valla bende bitane bitcomet sürümü var upload yapmadan sürekli download yapmanı sağlıo. Bide yaptığın upload ve download verilerini üye olduğun siteye göndermio. Yani sitede ne indirirsen indir hep 0 Kb Down 0 Kb Up gözüküosun. Ama bu emuleyide çok övdüler bakalım bi dedik. Bir sürü şey çıktı başımıza yok onu yap bunu yap falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Emulenin yerini hiç bir p2p tutamaz. Emule kadar fazla kaynak hiç bir p2p veremez, gösteremez. Programdan yararlanmak istiyorsan verim almak istiyorsa 30 dk başına oturup ayar yapıcaksın sonra adam gibi kullanıcaksın. Emule sux diye oraya buraya flood yapanlar emule kullanmayı bilmeyenlerdir.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 emule sux :-)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://www.meretx.com/ adresine gir ve modemine gerken ayarları yap seçtikten sonra,tabi gokhan mod falan kullan ya da freeangel veyahut divxplanette tavsiye edilen modlardan birini kullan,high id alacaksın bu ayarları yapınca sonra pc yi açık bırakacaksın ve ayda bnm gibi 30 gb dl edeceksin :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 emule sux mavi :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 emule denen eşekde kaynak bolda sıra olayı biraz sorun bildigin eşek için sıraya giriyorsun yawwwwww[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Emule sux değilde olayı çözmek ve sürekli güncel sürümü yada modu kullanman gerek sanırım. galiba ban olayları falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Alla alla ben 15 dakikada 150Mb indirdim eMule ile. Fakemidir nedir inanamıyorum valla. Yoksa cidden böylemi dosya indirme hızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 he mavi he biz bilmiyoz emule kullanmayı sen çok biliyon :P ben kullandım uzun süre ve beğenemedim.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cetrefilli oldugu kesin.ama cok kaynak veren p2p programi acik ara.ama dedigim gibi biraz cetrefilli modem ayarlaridir sudur budur adami cileden cikartabilio.sakin olmak lazim.sabir ile hareket edip ayarlari yapmak lazim.sonra rahatsin =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar