Levent Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Sufi dunku halimi gorsen , aglardin kendi unutkanligimda karisinca dun mahvoldum siparisler geliyor yanlis yapiyorum birde yanlis yaptigim Medium house butun malzemeler gitti malzeme yok yeni yapıcak ! musteri bekliyor saolsun madturk tam zamanında online olup yardima kostu . Dun bi an durup dusundum eglenmeye girdigim bu oyundaki ticaret benim kafami dahada allak bullak ediyor , yani ben gece ayttigimda gozumun onunde hesaplar geciyorsa , 20 harvester var bunlardan 10 u ore de 8 i steelde 3 u zimbirtida gunlu maineti odedim powerda su kadarsa solardanda aldimsa o zman bu kadarla sunu yaptik eee fail paylarida var !!! ahh nerde koyunlar koyun saymak istiyorum ben uyurken![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Levent, 08 August 2003 14:28 tarihinde demiş ki: Sufi dunku halimi gorsen , aglardin kendi unutkanligimda karisinca dun mahvoldum siparisler geliyor yanlis yapiyorum birde yanlis yaptigim Medium house butun malzemeler gitti malzeme yok yeni yapıcak ! musteri bekliyor saolsun madturk tam zamanında online olup yardima kostu . Dun bi an durup dusundum eglenmeye girdigim bu oyundaki ticaret benim kafami dahada allak bullak ediyor , yani ben gece ayttigimda gozumun onunde hesaplar geciyorsa , 20 harvester var bunlardan 10 u ore de 8 i steelde 3 u zimbirtida gunlu maineti odedim powerda su kadarsa solardanda aldimsa o zman bu kadarla sunu yaptik eee fail paylarida var !!! ahh nerde koyunlar koyun saymak istiyorum ben uyurken![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) :D :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Dün gecede ben rüyamda PvP de birini oldurup lootlamisim adamin ustunden cok saglam skill ench ler cikmis..Baya bir süre sonra yanima baska biri geldi o oldurdugun X sahis su anda tepenin ustunde sana bakiyor ondan lootladigin skill enc ler büyülü senin health ini istedigi zaman düsürebilir gibi bir sey soyledi.Rüyamda inanip inanmamakta zorlandim acaba dogrumudur diye :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kesin dogrudur.[hline]Madturk Novice Combat Medic Eclipse Yildirim lvl 50 Paladin Eci Shailan lvl 60 Necro Eci Madturk lvl 60 Cleric Eci Kilborn lvl 50 Hunter Morgan Le Fay Madturk lvl 50 Theurg Mordred Sultan 7gm mage Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 offff offffff ben yinede iyimisim milet orayi bu tarafa tasimis ahaha omursunuz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bu daha biseymi rüyamda macro yazmaya basladim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bu arada soyle 15-20 K lik gorev alabilecegimiz mission term ler varmi ? Baydi 2K 3K lik gorevler . Biz sizin gibi bir ev satip 120 K alamiyoz bi seferde tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar