Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAcro Olayi ve Nasil Yapıldıgı ve Artisan icin Macrolar!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sufi dunku halimi gorsen , aglardin kendi unutkanligimda karisinca dun mahvoldum siparisler geliyor yanlis yapiyorum birde yanlis yaptigim Medium house butun malzemeler gitti malzeme yok yeni yapıcak ! musteri bekliyor saolsun madturk tam zamanında online olup yardima kostu .

Dun bi an durup dusundum eglenmeye girdigim bu oyundaki ticaret benim kafami dahada allak bullak ediyor , yani ben gece ayttigimda gozumun onunde hesaplar geciyorsa , 20 harvester var bunlardan 10 u ore de 8 i steelde 3 u zimbirtida gunlu maineti odedim powerda su kadarsa solardanda aldimsa o zman bu kadarla sunu yaptik eee fail paylarida var !!! ahh nerde koyunlar koyun saymak istiyorum ben uyurken![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Mesaj tarihi:
said:
Levent, 08 August 2003 14:28 tarihinde demiş ki:
Sufi dunku halimi gorsen , aglardin kendi unutkanligimda karisinca dun mahvoldum siparisler geliyor yanlis yapiyorum birde yanlis yaptigim Medium house butun malzemeler gitti malzeme yok yeni yapıcak ! musteri bekliyor saolsun madturk tam zamanında online olup yardima kostu .

Dun bi an durup dusundum eglenmeye girdigim bu oyundaki ticaret benim kafami dahada allak bullak ediyor , yani ben gece ayttigimda gozumun onunde hesaplar geciyorsa , 20 harvester var bunlardan 10 u ore de 8 i steelde 3 u zimbirtida gunlu maineti odedim powerda su kadarsa solardanda aldimsa o zman bu kadarla sunu yaptik eee fail paylarida var !!! ahh nerde koyunlar koyun saymak istiyorum ben uyurken![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )

:D :)
Mesaj tarihi:
Dün gecede ben rüyamda PvP de birini oldurup lootlamisim adamin ustunden cok saglam skill ench ler cikmis..Baya bir süre sonra yanima baska biri geldi o oldurdugun X sahis su anda tepenin ustunde sana bakiyor ondan lootladigin skill enc ler büyülü senin health ini istedigi zaman düsürebilir gibi bir sey soyledi.Rüyamda inanip inanmamakta zorlandim acaba dogrumudur diye :))
Mesaj tarihi:
kesin dogrudur.[hline]Madturk Novice Combat Medic Eclipse
Yildirim lvl 50 Paladin Eci
Shailan lvl 60 Necro Eci
Madturk lvl 60 Cleric Eci
Kilborn lvl 50 Hunter Morgan Le Fay
Madturk lvl 50 Theurg Mordred
Sultan 7gm mage Atlantic
  • Yeni Oluştur...