Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAcro Olayi ve Nasil Yapıldıgı ve Artisan icin Macrolar!

Jackal77

Öne çıkan mesajlar

Sufi dunku halimi gorsen , aglardin kendi unutkanligimda karisinca dun mahvoldum siparisler geliyor yanlis yapiyorum birde yanlis yaptigim Medium house butun malzemeler gitti malzeme yok yeni yapıcak ! musteri bekliyor saolsun madturk tam zamanında online olup yardima kostu .

Dun bi an durup dusundum eglenmeye girdigim bu oyundaki ticaret benim kafami dahada allak bullak ediyor , yani ben gece ayttigimda gozumun onunde hesaplar geciyorsa , 20 harvester var bunlardan 10 u ore de 8 i steelde 3 u zimbirtida gunlu maineti odedim powerda su kadarsa solardanda aldimsa o zman bu kadarla sunu yaptik eee fail paylarida var !!! ahh nerde koyunlar koyun saymak istiyorum ben uyurken![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 08 August 2003 14:28 tarihinde demiş ki:
Sufi dunku halimi gorsen , aglardin kendi unutkanligimda karisinca dun mahvoldum siparisler geliyor yanlis yapiyorum birde yanlis yaptigim Medium house butun malzemeler gitti malzeme yok yeni yapıcak ! musteri bekliyor saolsun madturk tam zamanında online olup yardima kostu .

Dun bi an durup dusundum eglenmeye girdigim bu oyundaki ticaret benim kafami dahada allak bullak ediyor , yani ben gece ayttigimda gozumun onunde hesaplar geciyorsa , 20 harvester var bunlardan 10 u ore de 8 i steelde 3 u zimbirtida gunlu maineti odedim powerda su kadarsa solardanda aldimsa o zman bu kadarla sunu yaptik eee fail paylarida var !!! ahh nerde koyunlar koyun saymak istiyorum ben uyurken![hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )

:D :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gecede ben rüyamda PvP de birini oldurup lootlamisim adamin ustunden cok saglam skill ench ler cikmis..Baya bir süre sonra yanima baska biri geldi o oldurdugun X sahis su anda tepenin ustunde sana bakiyor ondan lootladigin skill enc ler büyülü senin health ini istedigi zaman düsürebilir gibi bir sey soyledi.Rüyamda inanip inanmamakta zorlandim acaba dogrumudur diye :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...