Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Materyal Geliştirme (Ödev)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Matematik öğretmek için 3 boyutlu ve görsel bi materyale ihtiyacım var. mesela öğrencilerin eline verip "bakın bu bir küptür" diyebileceğim tahtadan bir küp gibi. hoca orjinal bişey istedii için bu basit örneği reddetti haliyle. yardım edebilirseniz çok sevinirim.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
4 tane birbiriyle eşit boyda olmayan tahta parçası bul .
bunları zincir oluşturacak şekilde birbirlerine mafsalla yani haraket edecek şekilde pim vs ile bağla
4 uzvu olan bi mekanizma elde et bunun yardımıyla üçgenin kenar bağıntılarını anlatabilirsin .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
saolun arkadaşlar. ilkokul öğrencilerine anlatılcak ders. ya bu arada desertrose'da türkçe için istemiş aynı şeyi :D (DesertRose) Whiskey, riglous yardım için teşekkürler[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world

[Bu mesaj Elbrech tarafından 17 Kasım 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bulabilirsen eğer eskiden k-nex ler vardı! onlarla değişik şekiller oluşuyo!
bide brandası olmayan ufak bi çadır işini görebilir tabi büyük olur ama![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
ya olay sadece şekil deil. toplama çıkarma filan gibi basit matematik işlemleri vb. yani ilkokulda ne görüyosak matematikten hepsi dahil. daha geniş kapsamlı düşünülebilir heralde şimdi.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
fasulyeler, cubuklar vardi, onlar hala duruyosa onlardan al hem sekil yaparsin hem rakam filan. gerce oyun hamuruyla her istedigini yapabilirsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
  • Yeni Oluştur...