Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Matematik öğretmek için 3 boyutlu ve görsel bi materyale ihtiyacım var. mesela öğrencilerin eline verip "bakın bu bir küptür" diyebileceğim tahtadan bir küp gibi. hoca orjinal bişey istedii için bu basit örneği reddetti haliyle. yardım edebilirseniz çok sevinirim.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 4 tane birbiriyle eşit boyda olmayan tahta parçası bul . bunları zincir oluşturacak şekilde birbirlerine mafsalla yani haraket edecek şekilde pim vs ile bağla 4 uzvu olan bi mekanizma elde et bunun yardımıyla üçgenin kenar bağıntılarını anlatabilirsin .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bu arada sormayı unuttum kaçıncı sınıf öğrencisine öğreticeksin ? [Bu mesaj Whiskey tarafından 15 Kasım 2005 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lego!!! lego parcalari kullanarak yaptirabilirsin cocuklara.. cok degisik sekiller cikiyo :)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 saolun arkadaşlar. ilkokul öğrencilerine anlatılcak ders. ya bu arada desertrose'da türkçe için istemiş aynı şeyi :D (DesertRose) Whiskey, riglous yardım için teşekkürler[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world [Bu mesaj Elbrech tarafından 17 Kasım 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bulabilirsen eğer eskiden k-nex ler vardı! onlarla değişik şekiller oluşuyo! bide brandası olmayan ufak bi çadır işini görebilir tabi büyük olur ama![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çadır nie ya? hiç anlamadım[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 oyun hamuru al. istedigin her sekle girer...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya olay sadece şekil deil. toplama çıkarma filan gibi basit matematik işlemleri vb. yani ilkokulda ne görüyosak matematikten hepsi dahil. daha geniş kapsamlı düşünülebilir heralde şimdi.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fasulyeler, cubuklar vardi, onlar hala duruyosa onlardan al hem sekil yaparsin hem rakam filan. gerce oyun hamuruyla her istedigini yapabilirsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar