Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 valla ne zamandır oynamıyordum bir lev 42 civarı bir paladin birde 40 hunter var sanırsamki paladin ile oynıcam bir sure ama cogu seyi unuttum benle quest yapıcak felan fistan birileri varsa memnun olurum :) Hatta soyle eli yuzu duzgun az ama öz oyunu eglenme amaçlı oynıyan bir guild varmıdır acep beni bagrına bassın ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yukarda guild tanitimlariyla, realm basliklari var ordan oynadigin realmdekilere ulasip, o serverdaki guildleri bulabilirsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eehhe çay kahve diycem sanki =))) hacı aynı olay bende de var uzun bı zaman oynamıyınca bi oyunu ılk basına oturusta kafam karışıyo sonra toparlıyom ama.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben de bu ara hep AB filan bgdeydim, sonra tank olmak gerekti, nasil tanklik yapicami unutmusum suursuzca adam oldurmekten...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 saolun beyler :) varsa suan online felan baktım pala lev 45miş maksat muhabbet bişiler yapalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar