DaWoLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Arkadaslar beramus serverıne gırıorum ve charım gorunmuor sadece select karakter dıor acaba ben banlandımmı yoksa sorun herkestemı var yardım edermısınız...[signature][hline]server:Beramus ıd:DaWooLL LVL:60 np:13 k (ezık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 karşı ırkı seçip bekliyosun :D (Benim başım yanarsa bi kaç kişide aynısı olsunki, kendimi yanlız hissetmiyeiym) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bir süre sonra düzeliyor kendiğilinden. Benim başımada geldi ama ben tırsıp hiç birine tıklamadım ^^[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ehehehe :) Bende olmustu aynı ırk ımı sectım baktım sonra charım orada duruo :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olmuyor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Eet banada oldu arka da oldu giremiyoruz aynı sey cıkıo tamda yarın 55 olcaktm offf off yardm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWoLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: olmuyor, 17 Kasım 2005 02:21 tarihinde demiş ki: Eet banada oldu arka da oldu giremiyoruz aynı sey cıkıo tamda yarın 55 olcaktm offf off yardm pls yarın 55 olmakmı neyse of duseldım sımdı bıraz ko sız hayat bayar valla sımdıden sıkılmıstım duselcekmıs hahahah[signature][hline]server:Beramus ıd:DaWooLL LVL:60 np:13 k (ezık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar