Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=Boss Event][/spo] çok güzel boss event oldu ama boss event sırasında herkez dc oldu :([signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypherYıLıN ToPiCi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bana haber vermedin ya aljaaan olsun ;)[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aceleye geldi valla gm koordinat verdi herkez oraya hucum etti zaten bide 1 boss a 200 kişi dalıyodu o yüzden drop almak gerçekten çok zor[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher YıLıN ToPiCi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 drop _?[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gothic, 14 Kasım 2005 22:56 tarihinde demiş ki: drop _? coins[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yani bossu kestigimizde çıkan kutuyu bahsediyorum :S[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher YıLıN ToPiCi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: VisuaL_TR, 14 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 14 Kasım 2005 22:56 tarihinde demiş ki: drop _? coins coins bile çıkmadıki kutuya bakamıyosun 200 kişi var tıklayamıyosun kutuya :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher YıLıN ToPiCi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu boss'u yeni duydum. cahil mi kalmışım ya[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bunlar k.e ile gelen yeni bosslar[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher YıLıN ToPiCi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Diablo_Angel, 14 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: bunlar k.e ile gelen yeni bosslar Haddddiii beeeahhh :D[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yok ben KE'den öncede görmemiştim. yeni oldu bu:)[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya karus invaders felan da dediydi o ne iş?? tam dedii yere gittim bi b.k yok?[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkmurat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu neyin bossu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 çok güzelmiş be ilk defa gördüm bu messenger of zart ı :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: bjkmurat, 16 Kasım 2005 17:56 tarihinde demiş ki: bu neyin bossu?? msn messenger :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bilmem ne fatoş. enteresan bi bossmuş. bari kolay öldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 şeklinden bellidir heralde zor ölüdour :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 azrail gibi şerefsiz :D[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bakalım daha neler çıkıcak yakında japon serwerine döneriz ares diezin kat kat üstünde zaten adamlar totamicbowla geziniyolar biz iblerle :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar