Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

futbol seven kız varsa buyursun buraya!=)

dynasty

Öne çıkan mesajlar

said:
dynasty, 12 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
yaa bn ftbola bayılıom hatta biara baslıcaktm kursa flnama bacakların yamulur dediler:Dbnde yazılmadm ama genlde maçları kaçırmam.bide ftbolculara bayılırm.mesela ronaldınho çok seker yaa.çok seviom onu çok komik ve acayp harika oynuya.
bide bu barcelona victor valdes var oda çok ii kaleci aynı zamanda yakısıklıda;)bide deco var onuda unutmamak lazm.eee siz ftbol severmisnz.yada futblcuları severmisiniz?=))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 14 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
üff babamda öle dio ama bnce anlar mesela ingiliz milli takımında rudi war.aynı zaman da ing.süper liginde oynuyo.... nasl anlamaz kızlar ftboldan.yok öle bişe iştee:Daaaa:dyaaaa
Erkekten anlamazsin demiyoruz, futboldan anlamazsin diyoruz cünkü su anda ilgilendigin sey futbol degil, futbolcular.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

heh komik bi topic olmus ama zamanında ilgilenmiş bir kız olarak ben de yorum yazayım dedim, izninizle arkadaslarım;)
2-3 yıldır galatasarayı desteklemek ve milli maçları izlemek dişinda futbol namına pek bişey yapamadım ama oncesi benim için cok eglenceliydi:
1. sınıftan itibaren tum tatillerimi kuzenimle gecirdigim için ve kendisi futbol + fenerbahce manyagı oldugu için, hersey futboldu bizim için. cok iyi bi kaleciydim ben( kafa ile gol kurtarmıslıgım vardır dasasd)evde oynarken vazo cam indirmişliğimiz coktur ayrıca, futbolculardan kim yakısıklıdır bilmem ama galatasarayın tum oyuncularını cok severdim, desteklerdim. Sonra sonra dersler ve kuzenimin dersleri+ futbol antrenmanlari derken pek zaman kalmadı aslinda, simdi sadece evde babamla fener-cimbom kavgası yapiyoruz hehe.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.

[Bu mesaj dory tarafından 15 Kasım 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...