daywalker7932000 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: dynasty, 12 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki: yaa bn ftbola bayılıom hatta biara baslıcaktm kursa flnama bacakların yamulur dediler:Dbnde yazılmadm ama genlde maçları kaçırmam.bide ftbolculara bayılırm.mesela ronaldınho çok seker yaa.çok seviom onu çok komik ve acayp harika oynuya. bide bu barcelona victor valdes var oda çok ii kaleci aynı zamanda yakısıklıda;)bide deco var onuda unutmamak lazm.eee siz ftbol severmisnz.yada futblcuları severmisiniz?=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daywalker7932000 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ronaldınho mu seker.....elvan abeylegesseye benzıo aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lynx187 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1 tane kız yok galiba burda ben gidiyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 elvanla ne alakası var sadece ikiside siyak o kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yuha harbi elvana benziyo iyi gözlemlemişsin vaLLaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaa yok saadece biraz dişlek sanki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kızlar futboldan anlamazzzzzz[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 üff babamda öle dio ama bnce anlar mesela ingiliz milli takımında rudi war.aynı zaman da ing.süper liginde oynuyo.... nasl anlamaz kızlar ftboldan.yok öle bişe iştee:Daaaa:dyaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 tabi nerde yakışıklı futbolcu war onlar züper oluor dime D:[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hangi kız bilio bee rudiyi ayrıca rudi yakısıklı diil.sadece çok ii futbol oynuyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: dynasty, 14 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: üff babamda öle dio ama bnce anlar mesela ingiliz milli takımında rudi war.aynı zaman da ing.süper liginde oynuyo.... nasl anlamaz kızlar ftboldan.yok öle bişe iştee:Daaaa:dyaaaa Erkekten anlamazsin demiyoruz, futboldan anlamazsin diyoruz cünkü su anda ilgilendigin sey futbol degil, futbolcular.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 rooney war bide çok yakışıklı tanırmısın[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 heh komik bi topic olmus ama zamanında ilgilenmiş bir kız olarak ben de yorum yazayım dedim, izninizle arkadaslarım;) 2-3 yıldır galatasarayı desteklemek ve milli maçları izlemek dişinda futbol namına pek bişey yapamadım ama oncesi benim için cok eglenceliydi: 1. sınıftan itibaren tum tatillerimi kuzenimle gecirdigim için ve kendisi futbol + fenerbahce manyagı oldugu için, hersey futboldu bizim için. cok iyi bi kaleciydim ben( kafa ile gol kurtarmıslıgım vardır dasasd)evde oynarken vazo cam indirmişliğimiz coktur ayrıca, futbolculardan kim yakısıklıdır bilmem ama galatasarayın tum oyuncularını cok severdim, desteklerdim. Sonra sonra dersler ve kuzenimin dersleri+ futbol antrenmanlari derken pek zaman kalmadı aslinda, simdi sadece evde babamla fener-cimbom kavgası yapiyoruz hehe.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 15 Kasım 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 futbolcu kız cool...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nese bn bişe demiorm herkesin düsüncesi kendine.bnce kızlar futboldan tabiki anlar nie anlamasın ki?!? ama sizn düsünceniz farklı... o ayrı dava nese bn daha fazla uzatmıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya futboldan anlamak zor arkadasım, sen rahat ol:)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya futboldan hakkaten sevdiği için ilgilenen kızlar takdir edilesi de.. gerisini herkes getirir zaten :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ilhan mansız sux.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma, çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 off baydım artık ya uzaylı değilsin insansın. kız-erkek ne farkeder ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eet yaa aslanım mikee:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar