-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu sömsetr'de babam ve bi kaç kişi daha tırmanışa gidiyorus merak ettim acaba izmirli patiler ilgileniyormudur diye.eğer katılmak isteyen varsa gelebilir..yalnız yer konusunda karar veremedik bildiğinizs güzel yerler varsa paylaşırmısınız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 benim bildiğim izmirde kaynaklar ve bafa var ama tabi nası bişe yapmak istediinizi bilmiorum.....[signature][hline]rise of sodom and gomorrah aman tanrım yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yok izmir içi diil bi kaç günlüğüne şehir dışıda olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
annabellee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yaa peki nerelere gidebilirsiniz ki.. bilemem ama en popüler yerlerden biri ballıkayalardır mesela istanbulda profesyonel kaya tırmanışı rotalarından bahsediyorum ben bu arada........ başka bi şehir varsa sormak istediin,yardımcı olmaya çalışiim.[signature][hline]rise of sodom and gomorrah aman tanrım yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar