Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orc olammasssam

BLACK_SUN

Öne çıkan mesajlar

said:
BLACK_SUN, 16 Kasım 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
evet orc olamassam oyunu birakiyorum cari ve itemlerimi satip bırakcam ama gururlu bisekilde birakcam ne ytl ile item aldim nede dupe yaptim annimin akıyla bir ke sayfasini kapicam

orc olammassak gene haber veririm

öyle deme kanka 60 61 lvl bi mage kasmak ne kadar zaman alırki ? gelirsin kasarız charını hallederiz, oyun bırakılırmı bi orc olamadın diye üzme şimdi beni ://[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
polifonik_osuruk, 16 Kasım 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
said:
Ucuncu_deli, 16 Kasım 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
asdadasdad bana lycoan satacak yok mu :D ytl ile alınır:D

pazar alanı...

poli 2 masa yanımda oturuosun.. solum ömrünü çürütür onu da biliosun :D[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BLACK_SUN, 16 Kasım 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
abii bu neyaaa

iftira atanda sensin hakaret edende sensinn senin clanına ne iftira atcam ne urascamm dedim tek sey orc olunca alayınızıı kazıcam cz den ne var korktunmu cokmu icerledinn bide ne oldunuzu biliyorum diyosun ne biliyon olummmmmm artistmisin senn ne dupesii ne cartı curtu ben carimi itemsiz verdim adam bana cari ful item verdi takasta hee sen halen dupe diyosann senin eziklinnn

ne yazdığını bilmiyosun. yazdıklarını arasıra tekrar oku. herkez bilio kime b.k attığını . bu oyunda korkum olsaydı oynamazdım emin ol. oyunda sana ölmeyeceğime eminim . kaldıki oyunda beni yensen bile gerçek hayatta benim seviyeme ulaşamayacağınıda adım gibi biliyorum.
Bundan sonra cevap yazmıycam çünkü sana cevap yazdığım zamana acıdım. acizsin[signature][hline]Name : Marla_Singer

Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ucuncu_deli, 16 Kasım 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
said:
polifonik_osuruk, 16 Kasım 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
said:
Ucuncu_deli, 16 Kasım 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
asdadasdad bana lycoan satacak yok mu :D ytl ile alınır:D

pazar alanı...

poli 2 masa yanımda oturuosun.. solum ömrünü çürütür onu da biliosun :D

zzzzzzzz[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Np:90k+
Clan:Owned_By
Gelin görün This is Forum xD
www.moradslayers.com
Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin.
Duzde sollama,Virajta yakarım seni.
Vermedinde ne oldu.
Olum fazla elleme,ellersem tam ellerim.
Havada uçarbilen tek insan,ruh olan insandır.
Sadece insanlar ve yubuslar zevk için cinsel ilişkiye girerler
Göz kızarması gözü kurcalamayla olur.
Sosyal ağlarda paylaş

imzamı degistireyim banlarlar benide XD[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Np:90k+
Clan:Owned_By
Gelin görün This is Forum xD
www.moradslayers.com
Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin.
Duzde sollama,Virajta yakarım seni.
Vermedinde ne oldu.
Olum fazla elleme,ellersem tam ellerim.
Havada uçarbilen tek insan,ruh olan insandır.
Sadece insanlar ve yubuslar zevk için cinsel ilişkiye girerler
Göz kızarması gözü kurcalamayla olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JoeyRamone, 16 Kasım 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
said:
BLACK_SUN, 16 Kasım 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
abii bu neyaaa

iftira atanda sensin hakaret edende sensinn senin clanına ne iftira atcam ne urascamm dedim tek sey orc olunca alayınızıı kazıcam cz den ne var korktunmu cokmu icerledinn bide ne oldunuzu biliyorum diyosun ne biliyon olummmmmm artistmisin senn ne dupesii ne cartı curtu ben carimi itemsiz verdim adam bana cari ful item verdi takasta hee sen halen dupe diyosann senin eziklinnn

ne yazdığını bilmiyosun. yazdıklarını arasıra tekrar oku. herkez bilio kime b.k attığını . bu oyunda korkum olsaydı oynamazdım emin ol. oyunda sana ölmeyeceğime eminim . kaldıki oyunda beni yensen bile gerçek hayatta benim seviyeme ulaşamayacağınıda adım gibi biliyorum.
Bundan sonra cevap yazmıycam çünkü sana cevap yazdığım zamana acıdım. acizsin

ahahaha yaa bas git isine bakkk urasma benlee[signature][hline]Server: ARES
Nick: OJE
Clan: T®
Character : mage
Lvl: 62
np: 100K
Sosyal ağlarda paylaş

ben aciz insanların clanında deilimm gercek parayla biryerlere gelen sizsiniz acizsinizkii ytl kullanarak biyerlerre geliyosunuz bu da kapak olsunnn[signature][hline]Server: ARES

[Bu mesaj BLACK_SUN tarafından 16 Kasım 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar biseleri beceremedinden aciz oldukari icin paralarını konusturur sizin yaptiniz gibi IQ yeterince yuksek yoksa sizin gibi YTL ile item alir cash para alip scrol satip parayapardimm eziksin kabul et jadeeee ezikkkkkkkkk[signature][hline]Server: ARES
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alan yetkilileri KO Bölüm Kuralları Topicinde demişler ki:
Ya arkadaşlar.
Bu sefer bu başlık içerisinde sizlerle "saygılar sevgiler" diye değilde şimdiye kadar hiç konuşmadığım bi şekilde konuşucam. Belki bu sefer anlarsınız...

Ya ""a.q." diyince küfür olmuyor" diye düşünüosanız yanılıosunuz. o da küfür bu da küfür. Kısaltınca kfüür anlamını yitirmiyor. Küfürde yasak, küfürün kısaltılmışıda yasak.
Ben mecburmuyum her KO bölümüne girdiğimde en az 45 dakika küfür editlemeye? Bende bu bölümde biraz geyik çevirmek istiyorum ya. Anlayışlı olun biraz.

Birinin açtığı başlığı sevmediyseniz karakedi'nin dediği gibi "lütfen o başlığı ivedi olarak terkedin ve şikayetçiyseniz şikayet edin abiii" . Daha ne diyim?

a.q., y.ra, g.t, hazzieekkttirr gibi şeyler yazınca küfür, küfür olmaktan çıkıp daha cicili bicili bişimi oluyo sanıosunuz? Ayrıca burayı babanızın çiftliğimi sanıosunuz?
Ya erkeklerden çok bayanlar takip ediyor bu forumu kendinize gelin biraz. Dışarıda bi yerde bayanların yanına küfrediomusunuz? Ha küfrediosanız o zaman bişi diyemem sizin bileceğiniz iş.

Nolur abi nolurrrrrrrrrr küfretmeyin artık. Küfür editlemekten canım çıktı. Parmak kası yaptım şerefsizim yaa.

Ha bide unutmadan şunuda söylim. Burada illa ciddi konular konuşulacak diye bi kural yok. "Geyik yapılan topicler kilitlenir" diye bişi yok. Geyiğinizide yapın ama sapıtmayıııınnnnnnnnnnnnn
Sapıtmak suxxxxxxxxxxx....
Bu şekilde topicler açmadan geyik yapınnnnnYaşasın sapıtmadan geyik yapmakkkkkkkk..

Ek Olarak

From KaKsi

Bu çeşit tavırlar sergileyenler ve forum seviyesini düşürme çalışmalarına devam edenler kesinlikle ve muhakkak ciddi yaptırımlara maruz kalacaklardır. Artık forumdaki ziyaretçilerin de, üyelerinde bu konudaki rahatsızlıkları hat safhalara ulaşmış bulunmakta ve gelen özel mesajlar neticesinde de bu durum vukuu bulmaktadır.

Lütfen seviyemizi muhafaza edelim ve kullandığımız kelimeleri özenle seçme gayreti içinde olalım. Aksi takdirde hem bizleri zor durumda bırakmış olacaksınız, hem diğer üyeleri fazlasıyla rahatsız etmiş olacaksınız, hemde ciddi yaptırımlara maruz kalacaksınız.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar sevgiler....

Ek olarak; ...Ayrıca diğer forum kullanıcılarını bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranışlarda bulunmak; kanun dışı , zarar verici, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek...

Dolayısıyla;

BLACK_SUN KO bölümünden 2 gün süreyle uzaklaştırılmıştır. Alan yetkilileri onaylarlar ise 2 gün sonra bani kaldırılacak.

[Bu mesaj Nefr tarafından 16 Kasım 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

black bende reel para ilem aldım. ne olmuş yani ve bi adam arkına perium veya bişi alıverdigin de ezik oluyorsa bende sana almıştım zamında perium bizde mal olduk.haa dupe yaptıgın için silinen itemlerini unutma.yazmıcaktım ama oyuna para veren ilgili lafların agrıma gitti kusura bakma bizi de bişiler yaptın ya !orc olda kurtulalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hakan6477, 16 Kasım 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
black bende reel para ilem aldım. ne olmuş yani ve bi adam arkına perium veya bişi alıverdigin de ezik oluyorsa bende sana almıştım zamında perium bizde mal olduk.haa dupe yaptıgın için silinen itemlerini unutma.yazmıcaktım ama oyuna para veren ilgili lafların agrıma gitti kusura bakma bizi de bişiler yaptın ya !orc olda kurtulalım

Kapak oluyor sanırım..:D

Black sıra sende yürü be kocum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ooww agır konustu :) gerci bilmiomda dupe yapmamış olabilir ama dupe yapan arkadaslarından item almışdır bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Murat buraya topic acmis , orc olmassam birakicam diye. Burada hicbir sekilde sizin clan ile ilgili seyler yazmamis ta ki
Marla Şunu yazana kadar...
said:
[b]sen şimdi dupe yapmadım diyosun?
bişey sorucam.
bi günde bu kadar itemi nasıl yaptın? hani 60 olduğun günü sorayım dedim. millet o zamanlar elixir staff bulamıodu senn full complete ler giyinip çıkmıştın.

Marla bu saldiriyi yaptigi icinde , muratta karsi atak yapmis.
Böyle bisey iste ... ıasjdoıasjeoakdoksjda
Sosyal ağlarda paylaş

said:

artık bundan sonrasına gerek varmı? hakan yazın için çok saol yoksa biz laf anlatamıyoruz bi kulaktan girip bi kulaktan çıkıodu. bunada itiraz ederse gerisini bilemem.
Not:
ben bu oyun için para harcamadım
ama şöylede bir söz kullanmak isterim dupe yapıp şerefsiz olacağıma para verip keriz olmayı tercih ederim.[signature][hline]Name : Marla_Singer

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiCaLLo_TR, 16 Kasım 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
Murat buraya topic acmis , orc olmassam birakicam diye. Burada hicbir sekilde sizin clan ile ilgili seyler yazmamis ta ki
Marla Şunu yazana kadar...

Marla bu saldiriyi yaptigi icinde , muratta karsi atak yapmis.
Böyle bisey iste ... ıasjdoıasjeoakdoksjda

ya picallo kimin yapıp kimin yapmayacağı açıkçası umrumda değil yapmayana karşı tavrım farklı yapana karşı farklıdır. ama bu kişi 7/24 uyumadan topic açıyor buraya patriot şöyle patriot böyle.
alan yetkilileri bunu yüz kere söyledi Hala neyin mücadelesini vermeye çalışıo onu anlamış değilim. geçersin orc olursun gelirsin kesersin. oyun dediğin budur. demekki bu adama bişeyler batıyoki boyna laf atıp duruyo.[signature][hline]Name : Marla_Singer

Sosyal ağlarda paylaş

said:
eMrE_uLTrAsLAn, 16 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
her 10 günde bir bu iki clan atışmak zorundamı...

Ne için Ağladığını bilmeyen çocuklar gibisiniz...

anlatmak istediğim bu
her 10 gün olsa yine iyi adam kaptırmış kendini 1 saat önce kapandığı konuyu tekrar açıyo.
biri suçsuz bulunuyo. forumdan banlanıo gidip yenisini alıp yine aynı şeyleri yeniden yazıo.
bi kere konuşulur tartışılır olur biter. yenilgiyi hazetmek lazım[signature][hline]Name : Marla_Singer

Sosyal ağlarda paylaş

said:
KiMBUPiSLiK, 16 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
said:
xXCuRiousXx, 16 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
NE lan bu paTriot davası Omg :D
Where ajgum kankam için ölürüm :D

Ölürüm Be Kanka i Need ondan işte :D

aasdasdasdsdas AyarLayacam Kanka :D[signature][hline]NicK : TaLkative

ImpossibLe Is Nothing