BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 evet orc olamassam oyunu birakiyorum cari ve itemlerimi satip bırakcam ama gururlu bisekilde birakcam ne ytl ile item aldim nede dupe yaptim annimin akıyla bir ke sayfasini kapicam orc olammassak gene haber veririm[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hemen YaS Tutma kanka [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 16 Kasım 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oh bırakanların itemi kabul edilir XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By Gelin görün This is Forum xD www.moradslayers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 itemlerimi dagıtcam dememiş la hemen atlıonus :) adam sadece aldıklarım dupe ytl ile falan filan almadım demek istemiş ^^ [Bu mesaj yalaninizi tarafından 16 Kasım 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kanka hani artik sıkıldım millet parasiyla hava tasliyo basit bi oyun icin para harcayamam bide elmorad ciddensıktı ole böle deil milleti göruyosunn ben 0 kurus harcamadan biseler yaptım cunku oyuncuyum oyuncu olmayan bazi tipler gelip artistlik yapiyo hava atiyo cart curt parası var hava basiyo bilmiyo bunun sadece oyun oldunu anlayamıyo ole iste kanka bos isler sıkıldımm artık he orc olursan neden oynican dicen böle hava basan tipleri kesmek +++ bi zevkkk[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: BLACK_SUN, 16 Kasım 2005 15:18 tarihinde demiş ki: kanka hani artik sıkıldım millet parasiyla hava tasliyo basit bi oyun icin para harcayamam bide elmorad ciddensıktı ole böle deil milleti göruyosunn ben 0 kurus harcamadan biseler yaptım cunku oyuncuyum oyuncu olmayan bazi tipler gelip artistlik yapiyo hava atiyo cart curt parası var hava basiyo bilmiyo bunun sadece oyun oldunu anlayamıyo ole iste kanka bos isler sıkıldımm artık he orc olursan neden oynican dicen böle hava basan tipleri kesmek +++ bi zevkkk kanka oyunu birak itemleride Bana birak Sende kurtul bende :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sen şimdi dupe yapmadım diyosun? bişey sorucam. bi günde bu kadar itemi nasıl yaptın? hani 60 olduğun günü sorayım dedim. millet o zamanlar elixir staff bulamıodu senn full complete ler giyinip çıkmıştın.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 abiii onları parayla saticam ytl olarak eee para harcamadık para kazanalım bari :)) sermayeyle wow a atilcamm :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: JoeyRamone, 16 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: sen şimdi dupe yapmadım diyosun? bişey sorucam. bi günde bu kadar itemi nasıl yaptın? hani 60 olduğun günü sorayım dedim. millet o zamanlar elixir staff bulamıodu senn full complete ler giyinip çıkmıştın. arkadasimm patriot oldunu biliyorum camur atmaya alismisin ama acıklım 1 ben eskiden pristtim NİCK BLACK_SUN6 di Oje ile takas ettim 2 pristken param vardi boss kesiyoduk zaten 3 bu cari takas ederken ustunde itemleri vardi anladınmıı ???[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: JoeyRamone, 16 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: sen şimdi dupe yapmadım diyosun? bişey sorucam. bi günde bu kadar itemi nasıl yaptın? hani 60 olduğun günü sorayım dedim. millet o zamanlar elixir staff bulamıodu senn full complete ler giyinip çıkmıştın. dupedir ......... dupe....... bok atmadan duramazsınız zaten oje nin eski sahibi başka biriydi ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oooo item plz xD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By Gelin görün This is Forum xD www.moradslayers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oje = Black_sun6 Exchange Charcter..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 olee istee isallah orc oluruzda biraz patriot kesme sansimiz olur ahsdhasd[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: BLACK_SUN, 16 Kasım 2005 15:26 tarihinde demiş ki: arkadasimm patriot oldunu biliyorum camur atmaya alismisin ama acıklım 1 ben eskiden pristtim NİCK BLACK_SUN6 di Oje ile takas ettim 2 pristken param vardi boss kesiyoduk zaten 3 bu cari takas ederken ustunde itemleri vardi anladınmıı ??? Patriot lafını kullanmadan başka bi söz bilmiomusun sen? Bu arada yemeyin beni herkez biliyo neler yaptığınızı dupe yapmazmış bilmemneymiş zartmış zurtmuş. hayatında kaç tane boss kestin kaçından item çıktı Sana burda bu soruyu masus sordum nedeni ise şu clanıma laf atmaktan vazgeçin kafanızmı basmıo Burial, Kaksi, Murtaza 100 kere söylediler hala anlayamıyosanız bişi demicem. Tartışabilmek yüceliktir tartışamayıp küfüre başlamak (iftirada bulunmak) acizliktir. Bundan sonra ne haliniz varsa görün. [signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 16 Kasım 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 EZik kesme Diye Buna diyodunuz Sanirim Ben karismiyorum[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oje sen vericen mi vermicen mi itemleri aaaa :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By Gelin görün This is Forum xD www.moradslayers.com Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Virajta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Olum fazla elleme,ellersem tam ellerim. Havada uçarbilen tek insan,ruh olan insandır. Sadece insanlar ve yubuslar zevk için cinsel ilişkiye girerler Göz kızarması gözü kurcalamayla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 abii bu neyaaa iftira atanda sensin hakaret edende sensinn senin clanına ne iftira atcam ne urascamm dedim tek sey orc olunca alayınızıı kazıcam cz den ne var korktunmu cokmu icerledinn bide ne oldunuzu biliyorum diyosun ne biliyon olummmmmm artistmisin senn ne dupesii ne cartı curtu ben carimi itemsiz verdim adam bana cari ful item verdi takasta hee sen halen dupe diyosann senin eziklinnn[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 i need lycaon (+7) :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 16 Kasım 2005 15:39 tarihinde demiş ki: i need lycaon (+7) :D me 2 xD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By Gelin görün This is Forum xD www.moradslayers.com Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Virajta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Olum fazla elleme,ellersem tam ellerim. Havada uçarbilen tek insan,ruh olan insandır. Sadece insanlar ve yubuslar zevk için cinsel ilişkiye girerler Göz kızarması gözü kurcalamayla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lycoan +7 yi takas ettim cok sevdim bi arkadasima lupus +7 chiting sheld +6 takas ettim soryy gitti lycoan :=)[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 banada lazım kim verio :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: BLACK_SUN, 16 Kasım 2005 15:41 tarihinde demiş ki: lycoan +7 yi takas ettim cok sevdim bi arkadasima lupus +7 chiting sheld +6 takas ettim soryy gitti lycoan :=) yoksa gel pc pc pc pc pc mi?:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By Gelin görün This is Forum xD www.moradslayers.com Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Virajta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Olum fazla elleme,ellersem tam ellerim. Havada uçarbilen tek insan,ruh olan insandır. Sadece insanlar ve yubuslar zevk için cinsel ilişkiye girerler Göz kızarması gözü kurcalamayla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Len murat niye bırakcan sigara mı bu lan bırakcan...Daha yapmadıklarımız war ...AOE DM mesela :)[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 asdadasdad bana lycoan satacak yok mu :D ytl ile alınır:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Ucuncu_deli, 16 Kasım 2005 15:42 tarihinde demiş ki: asdadasdad bana lycoan satacak yok mu :D ytl ile alınır:D pazar alanı...[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By Gelin görün This is Forum xD www.moradslayers.com Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Virajta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Olum fazla elleme,ellersem tam ellerim. Havada uçarbilen tek insan,ruh olan insandır. Sadece insanlar ve yubuslar zevk için cinsel ilişkiye girerler Göz kızarması gözü kurcalamayla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar