Thanes Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Arkadaşlar skystar2 kartımı aldım fakat deli oldum bir türlü kuramadım eğer kurulumunu anlatan bilfiğiniz diteler varsa veya sizler biliyorsanız lütfen yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sen nerde takıldıgını söle ona göre yardım edelim nesini yapamadın[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thanes Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hotbird ve turksat uyduları var Kendi programında çalıştıramadım bir türlü sonra Prog DVB diye bir program daha buldum onu da kuramadım uydu üzerinden download yapmak istiyorum bana kapsamlı bir rehber lazım çünkü hiç bilgim yok uydu olayında Eğer yardım ederseniz çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bazı forumlarda açıklamalı anlatımını görmüştüm.. bi ara bakim o bazı forumları[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar