Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slovakya-ispanya

DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben bi knu hakkında size danışmak istiyroum bunu yanıtını başka biyerden tam olarak alamadım.Ben bi arkımla bu maç hakkın bi iddaya tutuştum konu ise şöle.ilk maç bilidiginz gibi ispanyada oynanı ve ispanya macı 5-1 kazandı.şimdiki maç ise slovakyada.bu maçı slovakya 3-0 alırsa turu geçermi yoksa 4-0 mı kazanması gerekior.ben 4-0 die kesin biliorum.sizde bildiginiz yazarsanız sevinicem.teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye 2-0 yenildi 3 tane atması lazım 2-1 yanilseydi 2 farklı yenmesi gerekiyodu 3-1 de 3 farklı yenmesi gerekiyo 4-1 de 4 farklı yenmesi gerekiyo 5-1 ise 5 farklı yenmesi gerekiyo bu durumda 5 farklı galibiyet aldıkları zaman tur geçerler[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 15 Kasım 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pacAmaruShakur, 15 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
türkiye 2-0 yenildi 3 tane atması lazım 2-1 yanilseydi 2 farklı yenmesi gerekiyodu 3-1 de 3 farklı yenmesi gerekiyo 4-1 de 4 farklı yenmesi gerekiyo 5-1 ise 5 farklı yenmesi gerekiyo bu durumda 5 farklı galibiyet aldıkları zaman tur geçerler

akıllı çocuğum benim adamlar deplasmanda gol atmışlar 5-1 4-0 ikiside aynı ama slovakya gol yememiş oluyor bu durumda ve direk geçiyor kapiş??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

4-0[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...