DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkadaşlar ben bi knu hakkında size danışmak istiyroum bunu yanıtını başka biyerden tam olarak alamadım.Ben bi arkımla bu maç hakkın bi iddaya tutuştum konu ise şöle.ilk maç bilidiginz gibi ispanyada oynanı ve ispanya macı 5-1 kazandı.şimdiki maç ise slovakyada.bu maçı slovakya 3-0 alırsa turu geçermi yoksa 4-0 mı kazanması gerekior.ben 4-0 die kesin biliorum.sizde bildiginiz yazarsanız sevinicem.teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 5-0 da tur gecer[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 4-0 kazanırsa dierk geçer[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 4-0[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 türkiye 2-0 yenildi 3 tane atması lazım 2-1 yanilseydi 2 farklı yenmesi gerekiyodu 3-1 de 3 farklı yenmesi gerekiyo 4-1 de 4 farklı yenmesi gerekiyo 5-1 ise 5 farklı yenmesi gerekiyo bu durumda 5 farklı galibiyet aldıkları zaman tur geçerler[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 15 Kasım 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mac Ispanya'daydi degil mi? O zaman Slovaklar 4-0 yenerlerse sahasinda turu gecerler.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 15 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: türkiye 2-0 yenildi 3 tane atması lazım 2-1 yanilseydi 2 farklı yenmesi gerekiyodu 3-1 de 3 farklı yenmesi gerekiyo 4-1 de 4 farklı yenmesi gerekiyo 5-1 ise 5 farklı yenmesi gerekiyo bu durumda 5 farklı galibiyet aldıkları zaman tur geçerler akıllı çocuğum benim adamlar deplasmanda gol atmışlar 5-1 4-0 ikiside aynı ama slovakya gol yememiş oluyor bu durumda ve direk geçiyor kapiş??[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 4-0[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 3-2[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Arkadaşlar saolunda bana bunla ilgili bi kaynak internet sitesi varmı acaba böle futbol skorlarında kaç golle filan geçildigi 4-0 oldugunu biliorum da kaynak bi ste arıorum şimdide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 2 mac eleme sisteminde, atilan goller esitse, deplasmanda daha cok gol atan kazanir. Turkiye Futbol Federasyonu[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Maç İspanya'da bence cok rahat olur isp. fazla yormaz kendini ama fark olmaz hatta slovk.puan bile alabilir.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Maç slovakya'da, ispanya'daki maç 5-1 bitmişti.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Slovakya 4-0 yapsın sonra konuşalım :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar