lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 şiir yazmak...insanoğlu heleki ergenlik döneminde kendini parçalar yazıcam yazıcam diye.sonra yazamaz sinir olur.yada saçmalar durur.eğer yazmayı başaranlar varsa birer KUPLECİK döktürürlerse bu bölüme hepimiz memnun oluruz.ne olurmuşuz?AFERİN!çabuk anlıyosunuz ii anlaşıcaz:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ısmarlama üzerine şiir yazılmaz[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 :):):):):):):):):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 e yazıyoruz geldikçe kaleme, beğendikçe. ne gerek vardı gerçekten bu ısmarlamaya:)[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bi yanlış anlaşılma var sanırım.ben ısmarlama olarak kastetmemiştim.yani bilirsiniz çeşitli bunalım dönemlerinde bi şekilde atlatmaya çalıştığınız şeyi yazarak dökeceğinize kanaat getirdiyseniz önce şiire saldırırsınız.Önce şiir yazmayı denersiniz.bi şarkı sözü bestesi yada düz yazı diil önce şiir denenir.bende bu denemeleri öğrenmek istedim sadece. bende önce şiire saldırdım sonra düz yazıda daha iyi ifade ettiğimi anlayınca duygularımı şiire sadece okuyucu olarak yaklaşmaya başladım.hepsi buydu.belki ben düzgün ifade edemedim.ne olursa olsun cevap yazdıınız için çok teşekkür ederim.bence karalamaya devam edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaira Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 mrb. bn çömüm. ama iki dize kendime ait bir şey yazayım istedim. "konuşmamı engelleyemediğim zamanlarda içimdeki sessizlik ürkütür beni" heheh. şimdi yazdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kisa bir deneme yapayim dedim .... Kandirilmisligin icinde kaybolmus Saf, kucuk bir cocuk Yalanlarla dogru yolda olsada Dogrularla yanlis yerde bulunmus[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 seni seviyorum demeye bile korktuydum. dediğimde ise yok oldun. seninle yaşamanın sensizlik olduğuna inandım. adını yalnızlık koydum. anladın sen [Bu mesaj Divertissement tarafından 14 Kasım 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 walla anlamadim :-p[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Quibble, 15 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: walla anlamadim :-p kimse anlamamıştır zaten ben onu kendime yazdıydım :-p[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 anladım sanki! içinde olduğum duruma benziyo birass![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arkadaşlar yazdıklarınız için teşekkürler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar