BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Geçtiğimiz haftalarda patiden bir arkadaş nickide bu m05qu1t0 bir mail vererek avatarımı yollamamı istedi bende buna gerek olmadığını üzerine mousla sağ tık kaydet yapıp alabileceğini söyledim.Aresde bir clan şu anda sembol olarak benim avatarı kullanıyorlarmış ahsfdvuahsvduhads - Utopia KO Bunla en çok diezdekiler ilgilenecektir sanırım,biraz eski.[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 abi bise anlamadım ressimlerde annatilmak istenen neydii[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hakkaten yaa yazı çok uzun geldi okumaya kasmadım kendimi. Kısaca bi özet geçsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 millet hazıra beleşe ne kadar bağlı anlamıyorum[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 milo oleyizz sanamı sorcaz hazirciyiz kardesimm alismisiz hazira alismis kudurmustan beterdir[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ok bb[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ehehe peheeey dieze bak. hiçbirini tanımıyorum bile. bi marlboro var eger şuanki marlboroysa bide taytay var ki oda sonradan diez_taytay oldu. eger bunlar onlarsa tabii.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ya herkes name change yapmıs yada oyunu bırakmıs bende tanımıyorum :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben osiris ve olympus a girmiştim ama hiçbişi hatılamıyorum :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 edit: neyse [Bu mesaj HasMez tarafından 16 Kasım 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sanırım resimlerdeki kıyafetlere dikkat cekmemizi istiyor uzun geldiği için bende okumadım yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZeb Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yaziyi okumadan direkt Ss lere gözüm kaydı . Bu oyun icinde simdiye kadar gordugum en guzel Ss bence .Valla cok guzel gunlerdi burda kendimizi gormek :) insan mutlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ordaki resimler biri el morad biri de karus sembolleri :D bilginize[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Resim Coq Eski :D Osiris Kapanalı YıllarOldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu resim diez iLk açıLdıı zmnLarın resmi sanırım[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 xp gelmi,ş bişiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: BuRiAL_TR, 16 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Geçtiğimiz haftalarda patiden bir arkadaş nickide bu m05qu1t0 bir mail vererek avatarımı yollamamı istedi bende buna gerek olmadığını üzerine mousla sağ tık kaydet yapıp alabileceğini söyledim.Aresde bir clan şu anda sembol olarak benim avatarı kullanıyorlarmış ahsfdvuahsvduhads - Dies de de var bu avatarı kullanan clan..[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar