pckopat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 iLK 5 teymişiz o zmn bu arada Cyhper de Hayat var Şuanda cz deyim ...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %0.95 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 DarkFear'dı :( ama dağıldı :( :([signature][hline]Nick : MeTe0R Level :Xx Irk : Human Char :A. Mage Clan : Server : Cypher http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben karusum cypherda ama humanların en ii clanı bence stolenLifes dielerini sayamıcam cunku su dupe olaylarından soora clanını daıtan cok oldu gibi... bide arese gectiiim için cz de yokum uzun zamandır sadece STOLENLiFeS diorum :)[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Angelus Tam noob cıktınız bea. onume cıkma dedin. cıktım.. __BAM_BAM__ , U_C_T , Azure_Dragon ve sen kesemediniz. Ben tektim ( ben ve chitin shieldim :D) Oturup kalkmasam onunuzde 3 yılda kesemezdiniz :D Bide gelmiş burda YOk eni ii clan ashqiya yok bilmem ne. Gececen o işleri...[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palad1n4mypeople Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ZZzzzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sanırım ashquiya clanı chete nin devamı ve chete clanındaki bütün char lar banlandı sanırım yine bi fark olmaz (bu arada alt clan verirmisin :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ßeyler cypherde oynayanların hepsi bunu cok iyi bilirki humanLarın hepsi makrocu biri cıkıp desinde ben 60 ama makro yada koxp kullanmadan oldum delikanlı gibi ama orclarda sadece toplasan 5 6 kişi kullanıyo humanlarda başı ceken koxpcular.. titan_of_tinan lideri ranger007 ridnick vs vs rangeri benim ıwı 49 ken savaşta patates ettim hemde teke tek adımı hatırlarsa bilir hemde ezik vuruşumla salak koxpu kullanamadı bile bana karşı[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsaNc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 1-StolenLifes 2-TheOthers 3-UNİCORN ha bi de np ya bakmazsak Vodoo baya iyi[signature][hline]Nick ::NsaNc:: Server Ares Nation Karus Class Shadow Wain Level 60 Clan __UNITED__ Np 17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadly_41 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 StoleNlifeS lwl:6x np:70k[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: DioNea, 13 Kasım 2005 18:09 tarihinde demiş ki: cypher da adam gibi human mı varda clanı olsun:d Evet Human Clanların Hiçbiri MAcro ile LvL KAsıp 70 olmadı haklısın[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Evet hiçbiri macro ile lvl kasmadı çünkü onlar macroyu savaşta ve CZ'de kullanıyolar..[signature][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya yavaş olun eğer humanlar bu kadar kayırılıyorsa neden herzaman humanlar banlanıyor neden humanların en iyi wariorları oyunda değil biraz düşünün Orc"larda hala 3 ay önceki adamlar oynuyor ama başından beri Cz de sabit bi isim yok human wariorlardan çünki ya banlıyorlar yada hack"liyorlar bi şekilde ortadan kaldırılıyor ikilik var taraf tutuluyor ![signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: MiLiTaN_44, 16 Kasım 2005 08:59 tarihinde demiş ki: ßeyler cypherde oynayanların hepsi bunu cok iyi bilirki humanLarın hepsi makrocu biri cıkıp desinde ben 60 ama makro yada koxp kullanmadan oldum delikanlı gibi ama orclarda sadece toplasan 5 6 kişi kullanıyo humanlarda başı ceken koxpcular.. titan_of_tinan lideri ranger007 ridnick vs vs rangeri benim ıwı 49 ken savaşta patates ettim hemde teke tek adımı hatırlarsa bilir hemde ezik vuruşumla salak koxpu kullanamadı bile bana karşı 1- titan of titan mage adam niye kosp kullansın ve iyi bir mage 2- macro konusunda sana bir şey derdim ama neyse cypher'da orclar kosp kullanmıyor demi ? ZZZZZZzzzzZZZZzzz[signature][hline]Nick : MeTe0R Level :Xx Irk : Human Char :A. Mage Clan : Server : Cypher http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf [Bu mesaj MeTe0R tarafından 16 Kasım 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar