angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DioNea, 13 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: Dagger Kurt Cobain'in her savaş bizin gate önünne gelip macroyu 5li oka bağlayan hefir deil mi o? deıl ... asaseın ve 68 lvl savasta kosp la np kasmasına gerek yok surda cz cokmusken 2 makara yapalım dedık baya hırslandınız ha[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Dagger zaten hatayı biz yapıyoruz. GM ye bascan parayı alcan yanınıda 5 tane macro archer sonra kurcan clanı 70 olcan ama hala ismin CZ'de sağ tarafta yazıcak. Ne komik değil mi?[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 13 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: Dagger Kurt Cobain'in her savaş bizin gate önünne gelip macroyu 5li oka bağlayan hefir deil mi o? evet o kankam. Angelusy i kastıran da o. edit itemleri parayla alanda o. combo programı kullananda o. yeter mi ?? yetmez cunku bı sey bılmıyomussun 1 angelusy dıye bır char yok 2 kurt d ile hıc bır zaman bır party de olmadım[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Gelmiş burda yok 100gb ına arna yapalım . yok benimki seninkini döver. boş boş konusuyon sora nie hırslandınız dion. evet cz kapalı acıldıgında sizin townun onunde olacam. gozlerim seni aracak. elimde "-" tusunda olacak....[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DioNea, 13 Kasım 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Dagger zaten hatayı biz yapıyoruz. GM ye bascan parayı alcan yanınıda 5 tane macro archer sonra kurcan clanı 70 olcan ama hala ismin CZ'de sağ tarafta yazıcak. Ne komik değil mi? hahahah senın clanında neler oldugunu bılmıyorum ha ???[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 beyler 1 lasombrada yeni serverda kurucaz ihihihihi :D oda manyak olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Gelmiş burda yok 100gb ına arna yapalım . yok benimki seninkini döver. boş boş konusuyon sora nie hırslandınız dion. evet cz kapalı acıldıgında sizin townun onunde olacam. gozlerim seni aracak. elimde "-" tusunda olacak.... ben ALSHARO ile daha önceden böle bır muhabbet yapmıstım sonrada özelden yazısmıstık sadece onla konusmustum geyık olsun dıye ama sen gel ok senın nıck i aklımda tutmaya calısayım malum cz de hıc rastlamadım[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 o deilde humanlarda LaSombra die bi eleman war. ona uyuz oluom :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Gelmiş burda yok 100gb ına arna yapalım . yok benimki seninkini döver. boş boş konusuyon sora nie hırslandınız dion. evet cz kapalı acıldıgında sizin townun onunde olacam. gozlerim seni aracak. elimde "-" tusunda olacak.... ben ALSHARO ile daha önceden böle bır muhabbet yapmıstım sonrada özelden yazısmıstık sadece onla konusmustum geyık olsun dıye ama sen gel ok senın nıck i aklımda tutmaya calısayım malum cz de hıc rastlamadım komikti :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 slm beyler cyper a girebiliomusunuz ?[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:26 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Gelmiş burda yok 100gb ına arna yapalım . yok benimki seninkini döver. boş boş konusuyon sora nie hırslandınız dion. evet cz kapalı acıldıgında sizin townun onunde olacam. gozlerim seni aracak. elimde "-" tusunda olacak.... ben ALSHARO ile daha önceden böle bır muhabbet yapmıstım sonrada özelden yazısmıstık sadece onla konusmustum geyık olsun dıye ama sen gel ok senın nıck i aklımda tutmaya calısayım malum cz de hıc rastlamadım komikti :D :P komık değil gercek :D[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: No1LikesMe, 13 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: slm beyler cyper a girebiliomusunuz ? dur şimdi abiler kavga edio:D[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 c1 de sadece luferson a girilio. gateden gecince failed logging current zone hatası verio. c2 de her yere girebilion. ordada 45 dakka lag var :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ya ben nasıl 60 olacam kospda gitti off..[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ya ben nasıl 60 olacam kospda gitti off..[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sen daha 60 olamadınmı la. itemlerinde silinmistir simdi senin :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dual shard +7 bide dex9 earing gitti zarar büyük :D[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Beyler bu arada USko np ve clan sıralamasının oldugu bi site varmı ?[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yaw kavganınızı cz de edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanHelsing1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: krieger, 13 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: The_Others The_Ohers The Others The_Others ve bi de The Others o TheOthers[signature][hline]Nick : VanHelsing1 lvl : 63 ( %65 ) Server : Cypher Job : Kasar Hood Nation: El Morad Clan : TheOthers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 en ii human clan tabiki StolenLifes:D:D:D bu arada abysse bekleriz :D[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 6x Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 koLLuk Hangi Durumda YanıOr ?[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %0.95 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanHelsing1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: 4_f_r_4, 13 Kasım 2005 21:43 tarihinde demiş ki: en ii human clan tabiki StolenLifes:D:D:D bu arada abysse bekleriz :D övün övün stonelifes miş herkez nasıl bi klan oldugunu biliyor :)))[signature][hline]Nick : VanHelsing1 lvl : 63 ( %65 ) Server : Cypher Job : Kasar Hood Nation: El Morad Clan : TheOthers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 neyi bilio herkes?[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 6x Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kolluk clan sıralamasında ilk 5 e girince yanıyor[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 6x Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar