fancy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 beyler chyper serverına geçicem en ii 5 clanı bana yazabilirmsnz human[signature][hline]kroyum ama parra bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Geçme :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cypher da adam gibi human mı varda clanı olsun:d[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krieger Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 The_Others The_Ohers The Others The_Others ve bi de The Others[signature][hline]Name :milkboy Clan : Sixty_nine Lvl : 60 Nation: El Morad Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fancy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben gelince sağlam adam olur o zaman chyperda :P[signature][hline]kroyum ama parra bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hahah ALSHARO cz de ezıle ezıle kafanda karısmıs anlasılan AshQiyA clanı ıle her zaman clan war a hazırım :D clan lıderı benım bu arada yada ıstersen sızın clandan 2 kısı sec ben bızım clandan 1 kısı arena ok ? 100 gb na[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: krieger, 13 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: The_Others The_Ohers The Others The_Others ve bi de The Others hadi de get[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: hahah ALSHARO cz de ezıle ezıle kafanda karısmıs anlasılan AshQiyA clanı ıle her zaman clan war a hazırım :D clan lıderı benım bu arada yada ıstersen sızın clandan 2 kısı sec ben bızım clandan 1 kısı arena ok ? 100 gb na n00b :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 heaven damısın hahaha odi ve strong u al :P[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: hahah ALSHARO cz de ezıle ezıle kafanda karısmıs anlasılan AshQiyA clanı ıle her zaman clan war a hazırım :D clan lıderı benım bu arada yada ıstersen sızın clandan 2 kısı sec ben bızım clandan 1 kısı arena ok ? 100 gb na gel charı bırakmadan önce bi arenaya hatta clan arena yapalım... edit: Clandan kimse arenaya gelmez cunku lvl'iniz yetmez[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: hahah ALSHARO cz de ezıle ezıle kafanda karısmıs anlasılan AshQiyA clanı ıle her zaman clan war a hazırım :D clan lıderı benım bu arada yada ıstersen sızın clandan 2 kısı sec ben bızım clandan 1 kısı arena ok ? 100 gb na n00b :D noob ?????[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya bişi sorcam hayla duruyomu cypher da PressOK clanı[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cypher ın en iyi clanı LasombrA ismi yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: CaDoBaBa, 13 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki: ya bişi sorcam hayla duruyomu cypher da PressOK clanı [signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:13 tarihinde demiş ki: heaven damısın hahaha odi ve strong u al :P LVL 70 adamlarla sidik yarıştırıosun hatırlatırım..[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Lasombra en iyisi[signature][hline]Dayan sabır gerek Yolun uzun ,vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebeb-sonuç : gecem hüzün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahahaha sen ne zaman gırdın o clana ???? bız chete iken bırlıkte abbys wara gırmıstık ... ama senı göremedım bız ve heaven ortaktık ... lvl yetmez derken kımın kac lvl oldugunu ii biliyorum :P ben su an clanda ezığim onu da bıl[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krieger Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: CaDoBaBa, 13 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki: said: CaDoBaBa, 13 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki: ya bişi sorcam hayla duruyomu cypher da PressOK clanı pressok OUT PressBok IN[signature][hline]Name :milkboy Clan : The_Others Lvl : 60 Nation: El Morad Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giorgi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Adam gibi human yoki clanı olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: hahah ALSHARO cz de ezıle ezıle kafanda karısmıs anlasılan AshQiyA clanı ıle her zaman clan war a hazırım :D clan lıderı benım bu arada yada ıstersen sızın clandan 2 kısı sec ben bızım clandan 1 kısı arena ok ? 100 gb na n00b :D noob ????? yeah !! kospla 65 olmak marifet deil. cz de adın bile gecmio ( anca sag tarafta ) valla o clanın kurucusu oldugunu az once ogrendim :D o clanda bi adam var Kurt_D_Cobain. onunda ne oldugu malum....[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Gothic, 13 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Lasombra en iyisi [signature][hline]Dayan sabır gerek Yolun uzun ,vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebeb-sonuç : gecem hüzün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ALSHARO yıne soyluyorum sen bızım clanın gecmısı ve su andakı lvl lerı bılmeden sıdık yarıstırıyosun deme ama ben sızın clanı tanırım hemde cok eskıden heru burda mı ezük o da ii bilir...lvl 70 sadece sızın clandamı var ????? bunuda ben hatırlatırım[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Dagger Kurt Cobain'in her savaş bizin gate önünne gelip macroyu 5li oka bağlayan hefir deil mi o?[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:14 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: hahah ALSHARO cz de ezıle ezıle kafanda karısmıs anlasılan AshQiyA clanı ıle her zaman clan war a hazırım :D clan lıderı benım bu arada yada ıstersen sızın clandan 2 kısı sec ben bızım clandan 1 kısı arena ok ? 100 gb na n00b :D noob ????? yeah !! kospla 65 olmak marifet deil. cz de adın bile gecmio ( anca sag tarafta ) valla o clanın kurucusu oldugunu az once ogrendim :D o clanda bi adam var Kurt_D_Cobain. onunda ne oldugu malum.... cz de gözlerın kapalı mı oynuyosun bravoo o zaman[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DioNea, 13 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: Dagger Kurt Cobain'in her savaş bizin gate önünne gelip macroyu 5li oka bağlayan hefir deil mi o? evet o kankam. Angelusy i kastıran da o. edit itemleri parayla alanda o. combo programı kullananda o. yeter mi ??[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar