ESTRON Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Slm beyler ben parayla lvl 62 barbar aldım ama skilleri nasıl dizmem gerektiğini nerde ne şekilde kullanmam gerektiğini bilmiyorum ve expleri ve skill pointleri de ne kadar wermem gerektiğin bilmiyorum bi babacan çıkıpta açıklarsa süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bence sen bi warior aç lvl 30-40a kadara kas...öğrenmiş olursun.[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...Karus...6x...Ares...45k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 o lvlde scream sword dancing leg cutting kullabalirsin pk için stat lara gelince 2 tane mastera veririsin gerisini atağa kalnıda defansa verirsin,hp strye gelince 94 hp shell için gerisi str. NOT:Oynadıkça öğrenirsin hiçbirimiz anamızın karnınddan ko öğrenerek çıkmadık emin ol oynadıkça yeni şeyler keşfedeceksin[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ESTRON Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :D tenx for explains :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hadi bakalım şimdi werewolf kesmeye :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Ayşe Fatma Semiha Haydi post kasmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar