Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 web tabanlı hero oyunu ilk çıktığı zamanlar baya bi kasmıştık 2 yıldan sonra tekrar bi bakıyım dedim oyuna giremiyorum 7000 kişilik free account sınırı var oyunda genelde 10000+ oyuncu oluyor giremiyorum deli oluyorum şuan 12700 oyuncusu online bu oyunu bilen varmı??
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dandirikten bir oyun[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bence değil...Tamam bir Knight Online değil ama zevkli yinede,hala oynuyorum[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kaç aydır hala free servera girebilmiş değilim[signature][hline]
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Oyun fena degil ama bence hic girmeye ugrasmayin zamaninda bayagi bir oynamistim belli bir yerden sonra (lvl 40 dım galiba) free oynamak cok zor.
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Evet free oynamak malesef zor.Hem classlarda lvl 6'ya kadar izin veriyolar ancak(max 10)hemde serverın boş olması gerekiyor.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Öne çıkan mesajlar