Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 web tabanlı hero oyunu ilk çıktığı zamanlar baya bi kasmıştık 2 yıldan sonra tekrar bi bakıyım dedim oyuna giremiyorum 7000 kişilik free account sınırı var oyunda genelde 10000+ oyuncu oluyor giremiyorum deli oluyorum şuan 12700 oyuncusu online bu oyunu bilen varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dandirikten bir oyun[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bence değil...Tamam bir Knight Online değil ama zevkli yinede,hala oynuyorum[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kaç aydır hala free servera girebilmiş değilim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Oyun fena degil ama bence hic girmeye ugrasmayin zamaninda bayagi bir oynamistim belli bir yerden sonra (lvl 40 dım galiba) free oynamak cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Evet free oynamak malesef zor.Hem classlarda lvl 6'ya kadar izin veriyolar ancak(max 10)hemde serverın boş olması gerekiyor.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar