ESTRON Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Beyler benim accountla oyuna girebiliyorum fakat siteye girince yanlış şifre diyo.Hatta bugün 3 kere denediğim için your account is blocked fln gibi bi uyarı geldi.Ne yapmam gerekiyo noolcak şimdi lütfen yardım edin :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hiç birşey olmayacak biliyorsun aylardır sitede sorun var hele hele siteye log in çalışmıyor kaç zamandır hiç birşey olmayacak oynamaya devam et.[signature][hline]i miss you [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 16 Kasım 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ESTRON Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bende siteye girmediği için daha önce siteye girmeyi hiç denemedim ama şuan kafedeyim ve burda site açıldı girmeyi denedim ve olmadı.Account bannlandı fln dedi şok oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ayni ip den 3 defa girince girdiğin ip yi banlıyolar hesabı değil başka cafeden(site düzelince tabi) dene girersin bende de olmuştu ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ESTRON Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 saolun beyler derdime derman oldunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar