DISintegrated Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Siz isterseniz komplo teorisi falan deyin ama şu son olaydan sonra ben Türk Internet'inin başına yakın tarihte -gene- birşey geleceğini düşünmeye başladım... Olay şu; -Sayın bakanım bazı Türk gemilerinin Avrupa limanlarına girişleri yasaklanmış. Bir liste yayımlanmış... -Olmaz öyle şey. Bunu Türk denizciliğini baltalamak için yapıyorlar. Yapıyorsunuz... -Ama sayın bakanım adamların resmi Internet sitesinde yayimlanmış liste.... -.... (aynı gün ilerleyen saatlerde...) -Hidayet nedir şu Internet? -... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bi$i anlamadim vallah :)[hline] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yanlış eksik ve taraflı haber. O gemiler "1 kez daha tutuklanırsa" yasaklanacak. Şimdilik sadece 4 gemi var paris MOU tarafından ban yiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar