dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bugun anneme ip almak için dısarı cıktım, biraz da dolaşırım diyordum, yuruye yuruye altıparmak'a indim, yagmur hızlanmaya başlayınca bari eve döniyim dedim, dolmus duragına geldim(15,40) sıraya girdim bekliyorum, dogumevi dolmusları(benim dolmusum yani) pek sık gecmediginden baya kalabalik bir sıramız vardı. neyse bekledik baya saat 16,15 oldu bana 2 kişi kaldı içimde sevinç ruzgarları esiyordu, tam o sırada bi kadın ve kızı geldi, kadın genc sayılabilir(40) tabi kızının da kendinin de havasından gecilmiyordu, hop önume gectiler. "noluoz lan" demeye kalmadan dolmus geldi.bu kadın herkesten once saldırdı, dayanamadım tabi 45dk beklemişim yagmurda boru değil, "hanfendi sizden once ben, benden once de bu bayan var sıranızı bekleyin" dedim. ettigim tek cumle buydu."ay ben sana mı sorcam nereye bincegimi, senden mi ders aliyorum edepsiz, suna bak. ustume geliyor dovcek sanki , aptal sus kes bakıyım" içimden "oha deli galiba" diye gecirdim, kızı da "sus kes sesini be" dedi, tabi ben hala sakin olarak anlatmaya calişiyorum derdimi, kadın eninde sonunda bagırdı bi de defol dedi bana, "yuh" diyip sırama dondum. 2dk sonra baktım gitmişlerdi, alla alla dedim megersem biraz ilerdeki otobus duragına gidip ordan boş dolmusu durdurup binmişler, karı bide giderken el salladi camdan bana, tabi mal dory yagmurdan sırılsıklam beklemeye devam etti. millet mi cok akıllı ben mi cok safim ?[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaf senın hıkayelerınde hiç bitmiyo bi otobuse ınıyon olay oluyo dısarı cıkıyon olay oluyo sen bi kitap yaz en iyisi :P =))[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 heh "dory'nin eve donuş maceralari" sinir oluyorum be nerde manyak var beni buluyor[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sen manyakları buluosun bence ne isin var durakta? bi suru manyak var orda[signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 off deilirtir boleleri adamı çileden çıkartır en iiisi sende onlara onlar gibi dawrancan tınlamıcan en iiisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 e naapsın helikopterle mi gitsin :)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yahu durakta ne işi olur insanların? dabiki evime gitme çabası içndeydim, zaten ıslanmısım, manyak mıknatısı gibiyim tüm deliler bana çatıyor ads[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dorry dediğin gibi bursa böyle insanlarla dolu çok deil 2 hafta önce bende böyle bir olayla karşılaştım zafer plazanın orda yeşil yayla dolmuşu bekliyordum sıra sanki bedeva kontör dağıtılıomuş gibi :D neyse derken her kez bindii ben ilk sıradayım arkamdaki kuyruj haylii kadının biri geldi benden sıramı istedi bende eve yetişmemm gerektiğini söyledim kadın dedi kocam kızack versen ne olur ya dedim bayan işim olmasa verirdim (abim bekliyor çünkü evdee :) )kadın geçti en arka sıraya bana söylenmeye başladıı bende kendimi sıktım tabi yaşı var felan dedim sonra bu devam edeince dayanamadım kocan kızıyorsa dışarı çıkma dedim kadın bide haklı gibi yanıma geldi dalcaktım valla allahdan taner abim vardı yanımda yokda hali mahfolmuştuu insanın sabrını zorluyorlar ya[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben de geçen gün otobüse bindim arkadaşlar. allah sizi inandırsın otobüsle yolculuk yaptım.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 walla bana ole dese ben kizinida kadinida doverdim[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 heheh ben ok zengin ve karizmayım durak da ne? [signature][hline]proud member of the thievery corporation [Bu mesaj Giovanni tarafından 14 Kasım 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Mantar, 14 Kasım 2005 18:55 tarihinde demiş ki: ben de geçen gün otobüse bindim arkadaşlar. allah sizi inandırsın otobüsle yolculuk yaptım. ne alaka mantar? kızın bana "sunepe" demesiydi sanırım en cok koyan, yuh yani evet onun gibi uber bi kiliğim yoktu da, sapşal kari moral bozdu sadece sda[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dory seninde maceralar ep otobüslerde,dolmuşlarda sana bi araba almanın zamanı geldi[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 heh bu seferde manyak yayalar var be kardeşim, kurtulusum eve kapanmak.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 takrikde bulunmuş o sana, sende linç etcen. sokak kanunu.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yağmur un sana bi garezi var herhalde ne zaman dışarı çıksan yağyo[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sorun yagmur değil ki, manyak insanlar benim sorunum[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sayende bursa halkından sağudum :D[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sırameşeler dolmuşuna binseydin(benim yaptığım gibi)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o da az geciyor, onunkiler daha bi manyak. en temizi otobus dicem orda da olayımız var sda[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 şemsiye bu gibi durumlarda her türlü işinizi görür. 1- ıslanmazsınız 2- kapattığınızda iyi bir sopa görevi görebilir.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: SoulCube, 14 Kasım 2005 18:22 tarihinde demiş ki: e naapsın helikopterle mi gitsin :) dela bırakır onu [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ip statikmi desem ? kosmayin bana dogru...[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: dory, 14 Kasım 2005 20:14 tarihinde demiş ki: o da az geciyor, onunkiler daha bi manyak. en temizi otobus dicem orda da olayımız var sda 9d rulz ayol[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @zeytin ordan carcar ötcegine gel götür ayol, bi de arkadas olcak das[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar