Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patchleri TC den live aktarmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tc için download 5 saat kadar sürmüştü. Şimdi live için bidaha 5 saat beklemek istemiyorum. TC dekileri aktarmanın bir yolu varmı yada copy paste yapsam işe yararmı ?
Mesaj tarihi:
bi sen düşündün bunu :) olmuyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Mesaj tarihi:
walla ben deniyorum suanda kdrki herseyi ben tc'den caldim yeni patch fln oldumu :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
Birileri bana bu publish dosyalarinin adlarini ve boyutlarini yazabilir mi nasil olsa daha serverlar online degil =P sanirim indirirken bende bir bug oldu kontrol etmem lazim dosyalar dogru mu degil mi diye
Mesaj tarihi:
TC'den dosyalari aldiginizda download suresi 8 saate 2 saate dusuyor 6 saat kazanciniz oluyo :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
  • Yeni Oluştur...