bur0 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 humanlarda bug var clan kurulmuyor bugun denedim yine kuramadim ama xigenonda osmanli_ordusu dagildi yeniden kuruldu yine bi kac clan kuruldu ama nasil kuruyolar bilen arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ares human tarafinda clan alinmiyor. Almanin bir yolu da yok. Düzeltilmesini bekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bizim serverde de bug var kimse pelerin rengini degiştiremiyo sadece bi renkli pelerin var oda heaven clanı oda ilk clanlardan oldugu için degişik bug yoktu ozaman şimdi herkes ßekliyoki bugun kalkmasını[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bende Clan kurdum ama Kolluk değiştirme için gereken leri bilmiyorum ve kaç np gerekiyor onları öğrenmek istiyorum Lütfen cevap pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 marvel şimdi bi topic açıldı bakarsan görürsün iyi aramalar...[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar