Diablo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aziz yıldırım-gs ahha[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Uğur Dündar var Fenerbahçeli sonra Memedali Erbil var Fenerbahçeli Saadettin Teksoy var Beşiktaşlı sanırım :P[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aziz yıldırım küçükken galatasaraylıydı bu doğru çok yerde duydum ben[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ercan taner in gs'li olduğuna eminim kendisi bunla ilgili bi açıklama yapmıştı zaten bi de ahmet çakar ın gs li olduğunu pek zannetmiyorum.[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ercan taner ya da melih sendil beşiktaşlı ama emin degilim ercan taner di sanırım beşiktaslı olan vedat okyar - beşiktaş jacabo - beşiktaş[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 http://www.zaman.com.tr/?bl=sporvizyon&alt=nostalji&trh=20050302&hn=174472 ercan taner beşiktaşlı[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ercan taner bejkli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ibrahim tatlises fenerli[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 linke baktım ama ercan taner in babasının bjk li olması onun da bjk li olması anlamına gelmez,gs nin 4 senelik şampiyonluk serisinde bi televizyon programında gs li olduğunu söylemişti ercan taner, sadece duyduğumu söylüyorum.[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: BulletRide, 14 Kasım 2005 16:25 tarihinde demiş ki: İlker Yasin'in GS'li olmadığını biliyorum... o lavuğun gsli olduuna adım gibi eminim.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 İlker Yasin resmen fanatik bir fenerbahçe'lidir Tamamen kendi bir çok kere açıklamıştır,özellikle 80'li yıllar sonu Monaco-gs Maçını bilenler o maçtan sonraki açıklamaları hatırlar sanırım(xmas maçıda olabilir aslında).[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 İlker Yasin mümkünse takım falan tutmasın da bahtı kaçmasın o takımın..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yuh be ercanın beşiktaşlı ilkerin gsli olduğunu azıcık takip edenler bile bilir sizde en bilinenlere itiraz etmişiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ilker yasin fbli en bilinen diye bisi yok, adam sevilmiyor diye programlarida izlenmiyor hehe. 3. devrede en az 4-5 defa solemistir fbli oldugunu.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar