JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya arkadaslar oyunu acamıom hep hack shield hata werıo ne yapmam alzım :( bi anda makine dondu bende reset caktım[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bende de oldu makineye restart attım düzeldi[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 jony peki girebiliormusun oyuna yoksa 10061 mi verior ?[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human [Bu mesaj lupin tarafından 16 Kasım 2005 08:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya bu cafede hıcmıs makına qırmıo hepsını denıorum ama olmuoooooooooooo reset attım heresyı yaptım ne oluo yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 knightonline hack shield hatası werıo !!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: FeaR_3, 16 Kasım 2005 08:45 tarihinde demiş ki: khrull senmisin ezikk ben lapitus bende ban yedim a.q. ama ixenonda warrior kastım 1 ayda 60 oldu bu arada lost_soul'da yedi ban :D:D:D: lapitus sen kendine bak ezük :D bu arada serverlar tamamen kapalı bende giremiyorum[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 beter ol :D:D:D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 serverlar kapandı kime giremiyor[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 dün akşam cypher de savaş vardı ben başladıktan sonra 10 k sonra kapıya gittim 10 dk kapıda ßekledim tam kapılar açılacak dc oldum bi daha hiç knigt açılmadı :D 3 milyonada pot almıştım nese kısmet öbür savaşa :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar