bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: tovucu, 15 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Vallaha ben 1 warrior alıyorum Adam 62 level +8 raptor +8 shell set dual roc dual warrior earing Iron belt Iron Necklace var bendede 1920 heal var cok rahat kesiyoruz e yani o adam healer da gerekmez tank yapmaz pot la da keser[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: e yani o adam healer da gerekmez tank yapmaz pot la da keser potla dark mare'i anca lvl 70 bi warrior keser, iron necklace ve iron beltin npc ler üzerinde bi etkisi yoktur , örnek : troll king e karşı club talia giydim , hasarda değişen bişey olmadı.[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: bymad, 15 Kasım 2005 20:30 tarihinde demiş ki: Bide ben Sizi ydınlatayım dedim. Lwl &2 Paper Mage tek bir swift süresinde 4 tane dm yi çok rahat ve tek başına kesebilir. Şahsen ben öyle yapıyorum. bide yanına beni alıyor swifti ben atıyorum çok rahat kesiyor,arada bide boss buluyo m onları kesiyor,soruna gelince informerın dediği gibi critical damage olayı anlattığın char için çok tehlikeli olabilir şu anda risk dm kesmek sizin için[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D [Bu mesaj holigun_tr tarafından 15 Kasım 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Informer, 15 Kasım 2005 23:17 tarihinde demiş ki: said: e yani o adam healer da gerekmez tank yapmaz pot la da keser potla dark mare'i anca lvl 70 bi warrior keser, iron necklace ve iron beltin npc ler üzerinde bi etkisi yoktur , örnek : troll king e karşı club talia giydim , hasarda değişen bişey olmadı. valla healersız kesiolardı ama 2 warriour 2 sin di galiba. bence tek warriourda keser gidip bi denesene :P[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 olmuyo denedim, slide ile vura vura pot basarak vurdum 4-5 posta , sonra can iniyo haliyle, canımı doldurup tekrar yaklaşıp slide ile daldım , 1k vurmaya başlıyo tüm vuruşları belli bi süreden sonra , ondan sonra pot yetişmiyo vs , kesemem dark mare'i potla.[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 olsun denemen yeter :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 rahat dm kesebilmek için sanırım abyss holy water (L) lazım[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aman ne kasıon ya al yanına priest kes rahat rahat ne geregi var fantazinin:D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 onun muhabbeti var yannız , priest siz dm kesip bide fraps e aldımmı tamam , tüm reytingler üstünde :D:D:D:D:D geçenlerde potla samma kestim zorliya zorliya ondanda +5 str earring çıktı tepem attı , hay boyunada posunuda senin gibi bossun gibilerden :-)[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben lvl 61 warrior(barbar deilim)+6 raptor,2 parça hp set(chitin)3 parca str(2 si fp.1 i chitin) 2 priest ile rahat rahat kestım(takılar:+7 str) priestlerin birisi holydi tabbii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar