Destruction Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Level 60 Human Warrior. ( Barbar değil ) +7/12 Shell&chitinler. (+7 helmet,+7 pauldron, gerisi +7 normal chitin) Raptor +7/70 Takılar : 2x +9hp ring 2x +9 str earring ve 300 ac scroll ile attack power scroll yanında level 61 priest (healer-debuffer) bu ikili darkmare kesebilir mi ? tekrardan yazayım, warrior barbar değil . teşekkür aga clan plis. ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 akar keser biçer ama uğraşır uzun surer priest çok dikkat eder yoksa sen oke baser :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 8x.xxx np xigenonda master warrior itemsiz olarak takas etcem ö.m pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tabiki keser ama 2warrior 2healer olursa daha hızlı olur :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Vallaha ben 1 warrior alıyorum Adam 62 level +8 raptor +8 shell set dual roc dual warrior earing Iron belt Iron Necklace var bendede 1920 heal var cok rahat kesiyoruz[signature][hline]Ghost Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tesisat yazacaktım oda yanlış olmuş. gerçi ne tesisatıysa. su borusumu yapıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 O teknolojiye erişemedik malesef.Sadece ticaret yaparak bu kadar item yapılabiliyor. said: tovucu, 15 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Vallaha ben 1 warrior alıyorum Adam 62 level +8 raptor +8 shell set dual roc dual warrior earing Iron belt Iron Necklace var bendede 1920 heal var cok rahat kesiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 raptoru bosver sen harpon +7 le graham +7 yada deep al çok daha rahat kesersin unutma yüksek defanslı yaratıklara hep çift elli silah kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 62 lvl +8 shell set o.O :S ... büyük abi . 69 level perpetousdreamer 70 lvl ultimatedead de yok o setler. Birde utanmadan +8 Raptor ha Dual ROC , dual WE , IN , IB o.O w00t ayaga kalkin forum ayaga kalkin .. Saygi gösterim bu chara[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 patideki deneyimli warriorlar siz ne diyorsunuz bu görüşe ? harpoon +7 = 103 ap deep scar +7 = ya 103 ya da 96 ( hatırlamıyorum ) çift el silahla seri vuruş yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. bu da hp regaini engelliyor . ama dmgler nasıl oluyor onu bilmiyorum. said: pavel, 15 Kasım 2005 20:24 tarihinde demiş ki: raptoru bosver sen harpon +7 le graham +7 yada deep al çok daha rahat kesersin unutma yüksek defanslı yaratıklara hep çift elli silah kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sana diyim bnde harpon +7 le giga +7 var öbür silahhımda giantic +7 two arasındaki ap farkı 150 statta tabiki ama dm de harpon +7 giga +7 hemen hemen aynı vuruyo hatta bazen daha fazla bile vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Destruction, 15 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Level 60 Human Warrior. ( Barbar değil ) +7/12 Shell&chitinler. (+7 helmet,+7 pauldron, gerisi +7 normal chitin) Raptor +7/70 Takılar : 2x +9hp ring 2x +9 str earring ve 300 ac scroll ile attack power scroll yanında level 61 priest (healer-debuffer) bu ikili darkmare kesebilir mi ? tekrardan yazayım, warrior barbar değil . teşekkür aga clan plis. ok ? warrior un barbar yada manken warrior olması bişey farketmiyo str den başka , lvl 60 bi warrior olarak , zorlanır hatta kesemeyebilir , üstündeki zırhların en az 2 tanesi hp bonuslu olması gerekiyo , dark mare in critical ı 1500 e yakın vurabilir eger unique leri tam değilse ,bazen dark mare iki tane üst üste atak yapabiliyo bazı arkadaşların combo diye adlandırdıgı bi atak sanırım bu , cevabım şu , kesebilir ama rahat kesemez , çok zorlanabilir, 2-3 saniyelik bir heal gecikmesinde ölebilir warrior[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bide ben Sizi ydınlatayım dedim. Lwl &2 Paper Mage tek bir swift süresinde 4 tane dm yi çok rahat ve tek başına kesebilir. Şahsen ben öyle yapıyorum.[signature][hline]Nation :Karus Server :Ares NicK :Bymad_TR CLaN :Universal LvL :62 Dönek Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bide hiç dikkatinizi cektimi eslantaki dm daha fazla vuruyo cz deki 600-950 massiveyle eslantaki 750-1050 arası bizzat denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evet eslanttaki daha fazla vuruyo, cz dede human yada orc gelip seni 100 hp ye indirip dm e exped ettirebilir , risk heryerde var yani[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 15 Kasım 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arada 10 str fark olması gerekiyor barbar warrior ve manken warrior arasında o bakımdan özellikle yazdım onu. peki 2 priest girişse olaya ? diyelim ki birisi heal verirken diğeri da darkmareye massive ve malice atsa sürekli ? critical ataklarda yırtma şansı daha fazla olabilir mi ? said: Informer, 15 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: warrior un barbar yada manken warrior olması bişey farketmiyo str den başka , lvl 60 bi warrior olarak , zorlanır hatta kesemeyebilir , üstündeki zırhların en az 2 tanesi hp bonuslu olması gerekiyo , dark mare in critical ı 1500 e yakın vurabilir eger unique leri tam değilse ,bazen dark mare iki tane üst üste atak yapabiliyo bazı arkadaşların combo diye adlandırdıgı bi atak sanırım bu , cevabım şu , kesebilir ama rahat kesemez , çok zorlanabilir, 2-3 saniyelik bir heal gecikmesinde ölebilir warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Destruction, 15 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Arada 10 str fark olması gerekiyor barbar warrior ve manken warrior arasında o bakımdan özellikle yazdım onu. peki 2 priest girişse olaya ? diyelim ki birisi heal verirken diğeri da darkmareye massive ve malice atsa sürekli ? critical ataklarda yırtma şansı daha fazla olabilir mi ? said: işin içinde massive varsa , tek 1920 heal kurtarır [Bu mesaj Informer tarafından 15 Kasım 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tehsisat ??? 14 16 bi ingiliz anahtarı birde keser al ... tmmdır rahat kesersin ... :D[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: tovucu, 15 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Vallaha ben 1 warrior alıyorum Adam 62 level +8 raptor +8 shell set dual roc dual warrior earing Iron belt Iron Necklace var bendede 1920 heal var cok rahat kesiyoruz ulu memooooo tapıyorum sana gralsın sen 0_o ...[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wolas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 +8 shell uniq amulet str yuzuk bılezık falan raptor 8 60 barbar kesebiliyo buff muff olmada bıraz fazla mana harcıyo o kadar[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: pavel, 15 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: bide hiç dikkatinizi cektimi eslantaki dm daha fazla vuruyo cz deki 600-950 massiveyle eslantaki 750-1050 arası bizzat denedim orkun buna bir why desem?????? çünkü bu kdr damge farkı nedenkine bi GM'ye pm atıp sorsakmıki estteki neden daha çok vuruyo die??? bende diyodum bu adam czde az damge yiyodmden este gidince bi haller oluyo yarılıyo diodum...[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Destruction Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Eslanttamı yoksa czdemi daha fazla vurduğunu sormuyorum. said: orkun buna bir why desem?????? çünkü bu kdr damge farkı nedenkine bi GM'ye pm atıp sorsakmıki estteki neden daha çok vuruyo die??? bende diyodum bu adam czde az damge yiyodmden este gidince bi haller oluyo yarılıyo diodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 orkun buna bir why desem?????? çünkü bu kdr damge farkı nedenkine bi GM'ye pm atıp sorsakmıki estteki neden daha çok vuruyo die??? bende diyodum bu adam czde az damge yiyodmden este gidince bi haller oluyo yarılıyo diodum... cz de dezavantaj human ın dalabilip seni exped edebilmesi , eslanttada dezavantaj damage olarak ayarlanmış bence mantıgı bu olmalı[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tehsisat ??? 14 16 bi ingiliz anahtarı birde keser al ... tmmdır rahat kesersin ... :D[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: tovucu, 15 Kasım 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Vallaha ben 1 warrior alıyorum Adam 62 level +8 raptor +8 shell set dual roc dual warrior earing Iron belt Iron Necklace var bendede 1920 heal var cok rahat kesiyoruz ulu memooooo tapıyorum sana gralsın sen 0_o ...[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 +8 shell uniq amulet str yuzuk bılezık falan raptor 8 60 barbar kesebiliyo buff muff olmada bıraz fazla mana harcıyo o kadar[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: pavel, 15 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: bide hiç dikkatinizi cektimi eslantaki dm daha fazla vuruyo cz deki 600-950 massiveyle eslantaki 750-1050 arası bizzat denedim orkun buna bir why desem?????? çünkü bu kdr damge farkı nedenkine bi GM'ye pm atıp sorsakmıki estteki neden daha çok vuruyo die??? bende diyodum bu adam czde az damge yiyodmden este gidince bi haller oluyo yarılıyo diodum...[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Eslanttamı yoksa czdemi daha fazla vurduğunu sormuyorum. said: orkun buna bir why desem?????? çünkü bu kdr damge farkı nedenkine bi GM'ye pm atıp sorsakmıki estteki neden daha çok vuruyo die??? bende diyodum bu adam czde az damge yiyodmden este gidince bi haller oluyo yarılıyo diodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 orkun buna bir why desem?????? çünkü bu kdr damge farkı nedenkine bi GM'ye pm atıp sorsakmıki estteki neden daha çok vuruyo die??? bende diyodum bu adam czde az damge yiyodmden este gidince bi haller oluyo yarılıyo diodum... cz de dezavantaj human ın dalabilip seni exped edebilmesi , eslanttada dezavantaj damage olarak ayarlanmış bence mantıgı bu olmalı[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Destruction, 15 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki: Eslanttamı yoksa czdemi daha fazla vurduğunu sormuyorum. said: orkun buna bir why desem?????? çünkü bu kdr damge farkı nedenkine bi GM'ye pm atıp sorsakmıki estteki neden daha çok vuruyo die??? bende diyodum bu adam czde az damge yiyodmden este gidince bi haller oluyo yarılıyo diodum... lol..aydınlanalım dedim sonra yarın yine topic açarsın dm nieye bu kdr vuruyo die ^^....[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tabii . ota boka hergün yüzlerce başlık açtığım için düşünüyorsun sanırım böyle. lol..aydınlanalım dedim sonra yarın yine topic açarsın dm nieye bu kdr vuruyo die ^^.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 estafullah.....herneyse zz bu kdr büyyütütüğün için saol bb^^..yazmam bidaha....[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar