xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler üniversite nedeni ile istanbula geldim yaklaşık 3 ay oldu ama hiç bir yer bilmiyorum gidilesi . o yüzden okul taksime yakın olduğu için istiklal caddesinde yada bildiğiniz başka yakın bi yerde güzel mekanlar varsa lütfen benden esirgemeyin ve cevap yazarken dalga geçmeyelim lütfen :P[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ooo İTÜdesin di mi? kıskandım =D ben istiklalde çok az yer biliyorum klan'ı biliyorum kuzenim joker'ı anlatmıştı yok tarif edemem her sokağa birbir girip çıkarar bulabililirim : p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İstiklal üzerinde bentton'un hemen karsısındaki sokaktan dumduz cıkıyosun yolun bittiği yerden saga donuyosun 50 metre ileride Orta Kahve var. rock seversen cok güzel parcalar calıyolar.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Tophaneden aşağı in, sahil yoluna tophane var nargile için iyidir[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar