The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yenırmı ıcılırmı ... 10 u 11 ı var ben cookk eskıden 2. yada 3. amıga da oynamıstım sanırım (dıkkatımı cekmemıstı hatırlamıyorum) ... alınıp oynanmaya degermı ... bılenler bılmeyenlere (bılmeyen=ben) anlatabılırmı ... frp rpg severım ama dıabloya da hayır demem hıcbır zaman ... saglam bır char gelıstırme olayı senaryosu falan varmı ... anımasyonlar neyın ... oyunsuzluktan kudururken LH gelene kadar ıdare etse yeter ... sımdıden tesekkurler ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Hiçbi oyunda bulamadığın tadı bulursun. Animasyonmu? Şimdiye kadarki en güzel animasyonlar o oyunlardaydı. Senaryo hepsinde müthiş. Her oyun bi yere kadar götürür başka bi dünyaya. Fİnal fantasy sonsuza. Tereddüt etmeden al.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 A bide imzamdaki linke bi bak. Gerçi site yeni. Ama benim arkadaşın hani destek verin :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 anime seviyosan ingilizce iyi okuyosan fantazide sınır tanımıyosan kesinlikle oynamalısın. hastası olucaksın. PC de 7 ve 8 var. emulatör kullanarak 9 ve daha eski versiyonları oynayabilirsin. lakin 9 bende biyerde takılıyo. serinin en iyisi 8 ama 7 yi de öneririm. (gerçi 10 ve 10-2 de güzelmiş. ama PS2 olduğu için görmedim ben...) fmvleri mükemmel diyebilirim. hatta blizzardınkilerle yarışır çoook rahat. hatta geçer de. çünkü bisürü var. sadece başta ve sonda diil. ama oyun içi grafikler PS ten port olduğu için çekmeyebilir seni. PC için biraz da eski kalıyo. ha eğer PS varsa elinde zaten bunca zaman boşuna durmuş o alet eğer hala FF oynamadıysan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bi de "oyun sayesinde japonca örendim" esprisine yarardı bi aralar :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ff8deki demoların sayısı 50-60 filandır heryerde demo giriyor vede demo sırasında hareket edebiliyorsunuz[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... MKC Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bence en zevklisi FF7 . Grup şudur : Cloud,Red 13,Vincent... barret le felan daa güçlü oluyo aslında ama zevk meselesi :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 -Final Fantasy nedir ??? -Olayımız budur.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar