lisantus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 evet arkadaşalr gerçekten gören varsa farklı bi şekilde iyi bi LCD tafsiye edermi maximum 700 milyonum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 philips 190s 12ms ewde kullanıyorum cok memnunum max600 ytl kdv dahil 100ytl de cebine kalır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 nec yada asus al derim 4ms ye kadar modelleri var[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 birazcık bekle benq 19" lcd 2ms lik monitorler getiriyor . Hemde türkiyeden çıkışlı yani ucuza kapatırsın harika monıtorler geçen televizyonda gordum 2 ms ne demek abi =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi bu ms olayı ne işe yarar parlaklık görüntüye fln katkısı varmı yani 16 ms lik ile 4 ms lik bi moniöre bakınca ne fark görülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ben olsam crt alırdım.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ms milisaniye demek ama burda tepkime süresinden bahsediliyor diyebiliriz yani 12ms lik monitöre görüntü 12milisaniye ge çgelir oyun ve filmlerde problem çıkarır ms ne kadar düşük olursa o kadar iyidir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 12 ms ne oyunda ne filmde problem cikarmaz. Ancak cok cok hizli oyunlarda ama bir filmde imkansiz benim evimdeki televizyonumda 12ms bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Eğer ucuza bulabiliyorsan Viewsonic v191/b veya /s[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Benim dükkandaki LCD de gecikme olayının en bariz şekilde pencere taşırken görüorum. Pencerenin içeriği buğulanıyor çünkü. Başka hiçbirşeyde belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hyundai al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bende Sony SDM-HS75P var. Çok memnunum LCD fln alcaksan 19" çok büyük olur kaba durur. Zaten LCDlerde görüntü kaybı olmadığı için normal bir 17" monitörden daya büyük gözükür gözüne. Bendeki 17" in tepki süresi 8ms. Bence çok güzel bir ürün. Fiyat uygunluğu dersen Hyundailerin LCD leri var onlarda hem Sony'e nazaran ucuz hemde iyi performans sağlıyor[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|______________________________________________________nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i[Bu mesaj Revell tarafından 12 Kasım 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sony kullanmadığınız belli oluyor. Sony'ler görüntü kalitesi ve kontrast/parlaklık değerleri söz konusu olduğunda her zaman üst sıralarda yer alırken, tepki süresi olarak bu başarıyı yakalayamazlar. Bunun nedeni kullandıkları eski mva panel teknolojisidir. 16ms'lik model en iyi halde 25ms tepki süresi varmış gibi davranacaktır. Yani satın alırken oyunları göz önünde bulunduruyorsanız önce viewsonic sonra samsung ve hyundai şekilde gidin.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 samsung +1[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Fiyatını bilmiom, hatta türkiyede satılıyomu bilmiom(ingiltereden aldım da) LG LCD FLATTRON L1920P. çok şık ve kaliteli bi monitör. şiddetle tavsiye ediyorum:)[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben bunu kullanıyorum gayette memnunum • Ekran boyutu 19" / 0,294 mm • Video girişi 15pin D-SUB • Yatay tarama frekansı 30 - 83 KHz • Dikey tarama frekansı 56 - 76 Hz • Çözünürlük 1280 x 1024, 75 Hz • Aktif görülebilir alan 376,3 x 301,1 mm • Renk 16,2 M • Kullanıcı kontrolü OSD • Güç gereksinimi 30W • Standartlar CE, E2000, EMC, FCC-B, UL, CSA, Energy STAR, SEMKO, TCO'03, TUV ERGO, TUV/GS • Tepki süresi 8 ms • Açıklama 500 : 1 kontrast, 250 cd/m2 parlaklık[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sen onu kullanıyon da markası ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eğer ille de 19 istemem dersen sana asusun 17 inçliklerini tavsiye edebilirim,fiyatı falan da bayağı iyi 19 inch için bence philipse ve viewsonice bak,özellikle philipsin ömür boyu 0 ölü piksel garantili modelleri gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar