Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Son msjın güzel olmuş. Konu yeniden alevlenmesin, sapmasın, vs,.. ama 1.si cult tarikat demektir yani belirli bi kişi veya kişilerin önderliinde aşırıya kaçan düzen ve hareket içinde biraraya gelen dini topluluklar. Vampirfreaks de bööle bişey yapmaya yeltelenmen hatta gelip de burada "duyuru" yapman açıkçası biraz komik geliyor. İnternette; hiç bişey saklamadan, herkesi hiç bir açıklama yapmadan altında toplamaya çalışan, bi de ingilizce "cult" kurdum önderim önemli bi kişiyim diyen birini görünce insanın aklına belirli bi ülkü altında amacına ulaşmak için örgütlenen biri yerine bu tarz düzenbazlıklarla insanların beynini yıkayıp türlü oyunlarına alet etmek isteyen biri geliyor. 2.si 2005 kayıtlısın istesen de pepelekten beri 100 msjdan fazla atamazsın. Saldırı olarak algılama. Düşüncelerimle açıklayıcı olmaya çalıştım.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evet bu acc mi 2005 de açtım ama bu demek değilki başka acc lerimde yok neyse son bişey daha yanlız, amacım cult adı altında tarikat kurmak değil yanlız ca okulumuza ait bir yer olsun insanlar konuşsun tanışsın muhabbet etsin ve buna benzer şeyler için di.neyse burda bitsin artık tartışma foruma gereksiz rahatsızlık verildiği için ben özür dilerim... teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 birden fazla acc kullanmak ban sebebidir. kendi itiraf etti.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: geffen, 15 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: birden fazla acc kullanmak ban sebebidir. mi acaba ? ya da nasıl bir gerekçeyle ? fake account ayrı bir hadisedir birden fazla acc ayrı - ayrıcana! fazla oyun oynamak ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 acabası falan yok tembel bi adam olmasam bulup atardım suratına.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya bunlar dünya ve hayat hakkında en ufak bir fikri olmadan dünya ve hayattan nefret eden ergenlik çağındaki sorunlu gençlerin oluşturduğu topluluklar değil miydi? İlginç, üniversitede öğrencileri de varmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hmm... Bari daha kapsamlı birşey yapsaydınız FRP kulübü falan. Kaldıki frp+bilim kurgu dediğin zaman anca hatrı sayılır miktarda üyen oluyor. Bu çok dar ve alt kategorilerde bir seçim olmuş bence. Her nekadar böyle bir kulüp bana çok amaçsız gözükse de bilgisayar arkasından kimse hakkında yorum yapmıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mümkünse yetkililer ya da bilenler bir açıklama getirsin! birden çok account ban sebebi midir ? @gef sen de sakin ol! abuk sabuk şeyler yazmışsın![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 asteroth yavas biraz pls. ayrica oyle bi ban sebebi olmamasi lazim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 1. terbiyesizlik yapma. git yakın çevrenle konuş ben ailen değilim bu şekilde benimle konuşma. 2. post kassa idim 2001den beri 3 tane madalya iliştirirdim. bir yıllık üye olmadan 3 madalya takan adamlar var. post kassam garbage a yağarım. ki post kasmak da yasak değil. küfür etmek yasak. 3.buyrun 1+ account yasak mı değil mi? yaptırımı var mı yok mu siz okuyun. lütfen bir daha biri bir fikir ortaya attığında hemen zıplamayın. bir araştırın. cahil adam herşeyi bilir cümlesinin haklılığını ortaya çıkarmayın. 4.[spo1=*surata çarpar* :p][/spo][signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Biraz fazla agresif oldu o son mesaj, kusura bakmayasın geffen... Yalnız benim bildiğim karakedi'nin bile fake'i var :-P (bkz: innkeeper) (bkz: Lafı yiyip oturduktan sonra, geyikle ortamı yumuşatma çabası)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkdasim fake ayri iki acc sahibi olmak ayri. birini kullandiktan sonra sorun olmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Okulunun kapısına bi boarduna assan böyle yazıları?=[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar