Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vampirefreaks IBUN cult

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

Son msjın güzel olmuş. Konu yeniden alevlenmesin, sapmasın, vs,.. ama

1.si cult tarikat demektir yani belirli bi kişi veya kişilerin önderliinde aşırıya kaçan düzen ve hareket içinde biraraya gelen dini topluluklar. Vampirfreaks de bööle bişey yapmaya yeltelenmen hatta gelip de burada "duyuru" yapman açıkçası biraz komik geliyor. İnternette; hiç bişey saklamadan, herkesi hiç bir açıklama yapmadan altında toplamaya çalışan, bi de ingilizce "cult" kurdum önderim önemli bi kişiyim diyen birini görünce insanın aklına belirli bi ülkü altında amacına ulaşmak için örgütlenen biri yerine bu tarz düzenbazlıklarla insanların beynini yıkayıp türlü oyunlarına alet etmek isteyen biri geliyor.

2.si 2005 kayıtlısın istesen de pepelekten beri 100 msjdan fazla atamazsın.

Saldırı olarak algılama. Düşüncelerimle açıklayıcı olmaya çalıştım.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu acc mi 2005 de açtım ama bu demek değilki başka acc lerimde yok
neyse son bişey daha yanlız, amacım cult adı altında tarikat kurmak değil yanlız ca okulumuza ait bir yer olsun insanlar konuşsun tanışsın muhabbet etsin ve buna benzer şeyler için di.neyse burda bitsin artık tartışma
foruma gereksiz rahatsızlık verildiği için ben özür dilerim...
teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm... Bari daha kapsamlı birşey yapsaydınız FRP kulübü falan. Kaldıki frp+bilim kurgu dediğin zaman anca hatrı sayılır miktarda üyen oluyor. Bu çok dar ve alt kategorilerde bir seçim olmuş bence. Her nekadar böyle bir kulüp bana çok amaçsız gözükse de bilgisayar arkasından kimse hakkında yorum yapmıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır)
Sosyal ağlarda paylaş

1. terbiyesizlik yapma. git yakın çevrenle konuş ben ailen değilim bu şekilde benimle konuşma.
2. post kassa idim 2001den beri 3 tane madalya iliştirirdim. bir yıllık üye olmadan 3 madalya takan adamlar var. post kassam garbage a yağarım. ki post kasmak da yasak değil. küfür etmek yasak.
3.buyrun 1+ account yasak mı değil mi? yaptırımı var mı yok mu siz okuyun. lütfen bir daha biri bir fikir ortaya attığında hemen zıplamayın. bir araştırın. cahil adam herşeyi bilir cümlesinin haklılığını ortaya çıkarmayın.
4.[spo1=*surata çarpar* :p][/spo][signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!

Sosyal ağlarda paylaş

Biraz fazla agresif oldu o son mesaj, kusura bakmayasın geffen...

Yalnız benim bildiğim karakedi'nin bile fake'i var :-P (bkz: innkeeper) (bkz: Lafı yiyip oturduktan sonra, geyikle ortamı yumuşatma çabası)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...