Warum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaslar demin cz de Dc oldum..ve isde account kullanilior uyarisi geldi..oyuna bi türlü giremiorum..gaiba asili kaldim..daha önce böle birsey yasayan varmi..yada benim gbi suanda olan varmi tx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Herkezde ayni sorun var , telaşlanma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kalk yat, sabah 9'da dersin yok mu senin? bak o adam seni sinava almayacak asil o zaman asili kalican. kimse cevap vermesin buna, beter olsun! bu arada hacklendiysen -ki semptomlar buna uygun- neremle gulecegimi sasiririm afedersin. saygilar.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ExCaLiBuR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 banada aysısı oldu yanlız deilsiniz :([signature][hline]nick :_ExCaLiBuR_ job :Shadow Vain server :Ares nation :Karus np :2xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: tosun_pasa, 15 Kasım 2005 23:45 tarihinde demiş ki: kalk yat, sabah 9'da dersin yok mu senin? bak o adam seni sinava almayacak asil o zaman asili kalican. kimse cevap vermesin buna, beter olsun! bu arada hacklendiysen -ki semptomlar buna uygun- neremle gulecegimi sasiririm afedersin. saygilar. ne yatmasi olum...organisation calisiorum..biseler yedim..gene caliscam simdi.sen napion asil... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar