kfg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Curse gaming ve worldofwar da aradım ancak bulamadım... ct mod unkini kullanıyordum ancak o da artık çalışmıyor ve bir türlü çözemediler ct ekibi... move anything le kasmak istemiyorum çünkü onun dışındaki her şeyi taşıyabiliyorum zaten ct ile... öyle sadece party elemanlarını taşımaya yarayan bir add-on var mı bildiğiniz ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] [Bu mesaj kfg tarafından 15 Kasım 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Flexbar'ın böyle bir güzelliği varmıydı acaba? Herbişeyi taşıyabilmekle övünüyorlardı sanki..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hmm bilmiyorum da benim aradığım daha spesifik... mümkünse yalnızca party elemanları için :)...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 flex barda war sanırsam bende flex var tasıyabiliyorum[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu flex bar pack mi ct gibi ? öyleyse sadece party için olanını bulabilir miyim ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 MoveAnything! diye bir addon var. ciddi ciddi taşıma olayının b.kunu çıkarmış durumda. curse-gaming'den bulabilirsin sanırım. (ben oyunu bırakmadan önce kullanımdaydı. 1.7.0 patchinden sonra yeni versiyonu çıktı mı bilemiyorum ama eski versiyonlar için yapılmış olanları yeniler için de kullanılabiliyor sanırım.) edit : link : buradan çekebilirsin [signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [Bu mesaj Zeppelin tarafından 15 Kasım 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar