Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: jacabo, 23 Şubat 2003 15:05 tarihinde demiş ki: olmasın ya uff[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize maloz herif ne diyon sen? otur işte evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 o kadar çok paran varsa ver bize be[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 lol size niye veriyorum. sende biriktir sende gez ;) boşyere mi kar temizledik okadar[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hocam biz para bulsak war ya elimize para geçmiyo ki biriktirek[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 abi temizliicek kar yokki, çekiçle çıkıp buzlarımı kırayım hem evimde sıcak sıcak biram, kızarmış patateslerim ve opethimle oturuyorum :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 eh olcak gibi tatil walla tuzla otuyorum tipi cıktı...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 peh burda da tipi war denize 0[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sen sus[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 aman iyi olsun bakalım tatil[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 23 Şubat 2003 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 saat 5 tatil olmuş mu?[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Açıklama saat 17:30 da gelicekmiş :([hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Neyi bu kadar çok düşünüyolar acaba? Sahil de bile yerler bembeyaz.Ötesi yok.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Heralde kaç gün edeceklerini düşünüolar :)))[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 toptan bı 15 gun daha tatıl yapsınlar sonrada yaz tatılıne bırlestırsınler olsun bıtsın ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 valla burada caddebostan da deli gibi yağiyor yani geçen sene bile böyle değildi :)) bir kaç ederler artk[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Dün caddebostan sahile gittim arkadaşla,hiç yurunmemiş yerlerde kar dizimden 5cm aşagıya kadar geliyordu.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 istanbul'da yarin okullar tatil edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bir gunlugune mi?[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 evet 1 gun sureyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Azmış =][hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sali da olur bence...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: jacabo, 23 Şubat 2003 15:05 tarihinde demiş ki: olmasın ya uff[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize +1[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 peki hangi unilerin tatil olduğunu nerden öğrenicez yıldızıda tatil yapsınlar :D[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ntvmsnbc den alıntıdır: İstanbul’da okullara kar tatili İstanbul’da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. İstanbul AA 23 Şubat— Maltepe, Sabancı ve Beykent üniversitelerinin de, kötü hava koşullarından dolayı 24 Şubat Pazartesi günü tatil edildiği belirtildi. ... ÜNİVERSİTELER DE EĞİTİME ARA VERDİ Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul’daki bazı üniversitelerde de eğitime ara verildiği bildirildi. Maltepe, Sabancı, Beykent, İstanbul Ticaret ve Fatih üniversitelerinin, 24 Şubat Pazartesi günü tatil edildiği belirtildi. Koç Üniversitesi ise, yarın ve 25 Şubat Salı günü eğitime ara verecek. Bahçeşehir Üniversitesi Hazırlık Okulu Müdürü İlker Altınbaşak da,olumsuz hava koşulları dolayısıyla okulun yarın tatil edildiğini belirterek, üniversitenin diğer fakültelerinin ise şu anda sömestr tatilinde olduğunu kaydetti. Yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime Bursa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ ve Zonguldak’ta 1; Kocaeli’de 2 gün ara verildi.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hay ben bu izmir in... :) Neyse okul rahat... Test çözüyoruz derslerde. evde çözmem heralde ben... *!kendini avutur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar