Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Tatili !

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

yeter ya cuma matematik sinawimiz war matematik derslerimizin hepsi tatil oluyo... bu tatiller yuzunden kawradik resmen, ama capi kalin geldi parmaklarimiz birlesmio... Cuma gunu nasil sigdiracaz onu dusunuoruz?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu tatil sevgisi en çok türklerin çalışmaya ihtiyacı varken gene en çok tatil yapanlarda biri türkler , tabi bu kadar karda bencede yarın tatil olur o ayrı..[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne...
Sosyal ağlarda paylaş

sabah umraniye'ye gittim bi isim vardi , giderken yollarda pek birsey yoktu cevreyolu filan acikti tek tuk arabalarda vardi ama umraniye'ye gittigimde bir kar bastirdi 2 saat orda mahsur kaldim zincirde yoktu sonra tuzlama yaptilar anca simdi geldim.yani merak etmeyin kesin tatil olur okullar cunku gecen haftadan daha kotu.
Sosyal ağlarda paylaş

olmasın tatil stres atmam lazım, okula gitmem lazım ya

hem kar burda abartı var [15-20cm -- kemercountry] çıkamıyorum dışarı gezmeye, yeteeeer

cebimde para birikti hemen bi gece çıkıp hepsini bitirmem lazım yoksa deliricem[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...