Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Beyler valla bu kar tatili olayı benim çok hoşuma gitti... Sömestır dan çık bu tatile gir süper yaa :D Acaba yarın da tatil olurmu ?[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 olur hatta bugün yağmaya devam ederse salı bile tatil olur..[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yeter ya cuma matematik sinawimiz war matematik derslerimizin hepsi tatil oluyo... bu tatiller yuzunden kawradik resmen, ama capi kalin geldi parmaklarimiz birlesmio... Cuma gunu nasil sigdiracaz onu dusunuoruz?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Dogy merak etme, biz öğrenciler alma konusunda diretsek de hocalar onu sokma konusunda her zman iyidirler :D[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Nedir bu tatil sevgisi en çok türklerin çalışmaya ihtiyacı varken gene en çok tatil yapanlarda biri türkler , tabi bu kadar karda bencede yarın tatil olur o ayrı..[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Salıya kadar yağacamış 3 gün de kalsa bu haftayı kapatsak ya tamam tatile ihtiyacımız yok da herkes ister sonuçta yani (:[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ilahi adalet ! bayramı sömestra kattılar acıs böle çıkıyo liselere falan[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 walla ben gecen hafta hıc okula gıtmedım hastaydım 16+7 daha 23 gun tatıl yaptım hadı hayırlısı 30 a cıksın bu sayı ehe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ya ben tatil karşıtı biri olarak görünmek istemiorum ama bu uzun kar tatillerinin sonu yazın okulların kapanmasını etkiliyor..[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Hehe... doru aslında konuları yetiştirmek için azıcaklar şimdi ama yaz tatilini değiştirmezler ya ne yapalım alla alla bizim elimzde olan birşey değil bu tatil.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sabah umraniye'ye gittim bi isim vardi , giderken yollarda pek birsey yoktu cevreyolu filan acikti tek tuk arabalarda vardi ama umraniye'ye gittigimde bir kar bastirdi 2 saat orda mahsur kaldim zincirde yoktu sonra tuzlama yaptilar anca simdi geldim.yani merak etmeyin kesin tatil olur okullar cunku gecen haftadan daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 uf baydım artık evde... tatıl olursa 24 . gunume gırecem ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 şu an tv de altyazı geçio, saat 4.30 da gerekli açıklama yapılacakmış, tatil olması bekleniomuş..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 olmasın ya uff[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hiç şansınız yok kesin olacak :)[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya bone sende 1 hafta evde hastalıkdan yatsan kıpıldayamasan bıde ustune 16 gun wardı zatnen baydım abi ::) gitmem lazım okula ehe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 olur canım daa neler kadıköye gidemiyorum karşıya nası gideyim[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 jacabo sussana sen ya tatil olmalı okula gidip faşo görmek hoşuna mı gidiyo[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 İstanbulun Yedi tepesine Yedi Mum dikip Tam ortalarında Yedi Rahip, Yedi Kedi kurban edip tatil dilesin. O zaman olur[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 inanma sen ona otur oturduğun yerde tatil bile dilemene gerek yok gene 1 saat sora tatil dicekler :P[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 2 gün olsa bari[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya belki birini gormek ho$uma gidiyo belki a$ıgım alla alla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 olsun ama p.tesi günü olmasın salı ve perşembe olsun[hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ege? olm ben senın paketten gırıyorum nıye cık demedım ?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 olmasın tatil stres atmam lazım, okula gitmem lazım ya hem kar burda abartı var [15-20cm -- kemercountry] çıkamıyorum dışarı gezmeye, yeteeeer cebimde para birikti hemen bi gece çıkıp hepsini bitirmem lazım yoksa deliricem[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar