Buffer_The_Best Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: JoeyRamone, 15 Kasım 2005 20:20 tarihinde demiş ki: invalid password nasıl gidicek :D seni hackleyeni bulacaksın :D yaw girmesi lazım bikaçkez denedim girdi bende reslmeyi unutmayın makinenizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya resetledimde sende var bişiler hepimiz giremioz sen girion bence sen hackencen :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: druenler, 15 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: BEYLER SIMDI DUYDUGUMA GORE DB HACKLEMIS!!! bu sakaydi. pm ve msnden durdurun su mesaj yagmurunu xD[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bcfb Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 beyler bende luncher diyo luncer yapıyom bu hatayı veriyo #####LOGİN SERVER CONNECTİON FAİLED PLASE RETRY CONNECTİNG######## DİYO BEN OYUNA YANİ ŞİFRE YERİNE BİLE GELEMİYOM İÇİNİZDE AYNI HATAYI YAŞAYAN VARSA SÖYLESİN LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 girmiyo ya uff bugünde gitti nerde eski sürüm :([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende orası start gelio ama 30 seferdir HS hata veriyor nasıl isdir bu anlamadım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende de HS hatası war[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Launcher dan denedim önce update completed..ve şuan ares 1 denedim yüklenio ama :S[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By --pk again--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yaw doğru düzgün oynayamadık gitti afedersiniz b.kunu çıkardılar oyunun. Bu kadar olmaz yaw japko'da- mayko da 1000 de 1 oluyordur bunlar nie USKO :([signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HBV Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: tovucu, 15 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Siz gene sifre yazabiliyorsunuz benımkı oraya bile gelmiyor sadece start a bastıktan sonra HS hata verior +1 -.-[signature][hline]Lvl:5x Name:HBV Job:Berserker Nation:Karus Server:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: HBV, 15 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: said: tovucu, 15 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Siz gene sifre yazabiliyorsunuz benımkı oraya bile gelmiyor sadece start a bastıktan sonra HS hata verior +1 -.- he walla + bir[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi babalar gibi giriyo oyuna:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:90k+ Clan:Owned_By --pk again--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 polifonik girdinmi sen:D ?[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 benim şifreyi kabul ediyor ve giip görüyorum serverları tıklıyorum ok bekliyor hiç bir hata yok fakat girmiyor serverlar dolu gösteriyor 1307.ci version[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya gerçekten giren varmı kafa bulmayın pls :( :D:):D[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 girio ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 edit lerden dolayi date basi konturol ediyorlar.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 off bizdemi sorun antalyada girmiyo :([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 deniorum işallah girer :D daha lvl 56 yım dun sıze sormustum ya 55dım buqun 1lvl akstım (GOLD uye) :D 56 %70 :)))[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lam girdim muahuahauha Bu BesT e inanmak alzım:D[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 poli best hangi server a daldınız onu deniyim bari ares 1-2-3 1 e yükleniyom varsa onda vardır ama tık yok ok duruyo[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 girmiyoooooo :([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hımmmmm[signature][hline]NicK : TaLkative ImpossibLe Is Nothing __________________ Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ares 1-2-3[signature][hline]Server: ARES Nick: JacquieS_ Clan: CASTLE™ Character : Pis buffer Lvl: her geçen gün artıyor np: 10k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hıp hızlı entera basa basa c1 e girdim nihahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar