agunduz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Tirinayı nasıl kullanıyoruz acaba bir kullanımlıkmı oluyor yoksa istediğimiz kadar kullanılabiliyormu. Birde ne kadar bir şans artışı sağlıyor. Birde trina benzeri kullanabileceğimiz başka itemler var mı acaba upgradedeki diğer boş kutular ne işe yarıyor acaba. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 trinayı genelde İtemleri +8 'e basarken kullanıyorsun Örnek : +7 Mirage Dagger'ın var +8 yapmak istiyorsan 1 Trina ve Blessed Upgrade Scroll alarak anvilde upgrade yapabilirsin trina upgrade şansını biraz yükseltiyor ama patlama riskide yüksek[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 15 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bi gün benim de trinam olcak :)[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: miqrop_ist18, 15 Kasım 2005 20:20 tarihinde demiş ki: mustafa ? banlandı yazıo orda dorumu? benimi kastediyorsun ? benim char banlandı :S[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 gold premium al seninde Trinan olsun :D[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 trina hiç bir işe yaramıyo... patlatılan itemler 2x lycon+6 staf +7koşarken takılıp düştü... 1x t00th+6(flame)+7ye giderken yandı.... 2x wizrd staf+7 +8e koşarken patladı(KE gelmeden önce) yani +7yi bile yapmada aciz bir item para tuzağı almayın[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 wizard staff ta trina kulllananda görmüş oldum =p trinanin 5 de 1 i fiati var ztn=p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbaros6767 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 trina upgrade sansını %20 arttırıyo diye biliyoum.. genelde +7 den 8 e gecerken kullanılıyo fakat pahalı bir item upgrade ediyorsan +4 den itibaren kullanmak akıllıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 eskiyse olabilir +8 yapmak için belki ko zamanında +8 pahalıydı[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Emivoz, 15 Kasım 2005 20:44 tarihinde demiş ki: wizard staff ta trina kulllananda görmüş oldum =p trinanin 5 de 1 i fiati var ztn=p KoRn3R0Th Knight empire gelmeden önce demiş KE gelmeden önce wizard +8 yapmak için trina basılıyordu[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 johnyy boşver bunlar başka biyerleriyle okuyolar yazılanları...[signature][hline]Elemental Gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende basmıştım ke gelmeden önce .. wizarda bastım ilkinde patladı 2 gün sonra son paramla trina bide +7 wizard aldım gene denedim bu sefer oldu ayrıca anvilin başı acaip kalabalıktı . bence şans işi Not: haklısın KoRn3R0Th[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agunduz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 benim dememk istediğim bikere kullandıktan sonra tirina bitiyormu yoksa sürekli kullanılabiliyormu bunu anlamak istemiştimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: agunduz, 15 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki: benim dememk istediğim bikere kullandıktan sonra tirina bitiyormu yoksa sürekli kullanılabiliyormu bunu anlamak istemiştimde tek bir kerelik kullanıyorsun tek item tek trina[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar