arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 walla gecen hotsauce nin 69 dan 65 e düşürüldüğünü yazdım sonra hotsauce ve salwatore yi cz de başbaşa karakara düşünürken gördüm . walla kosp veya başka bişi kullanmıyorduysa yazık olmuş :([signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 üzülme kosp la 69 oldu ben nasıl 65 olduysam oda kosp la oldu üzülecek bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kosp kullanmışsada ii olmuş oh olsun :D ölsün hileciler geberin skillbug kullananlar . mahfolun kospcular *Gaza Gelir*[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 "Kospla 69 olamazsınız demedim, adam olamazsınız dedim" miydi o laf ? :):)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 birkaç haftada nasıl 70 olunuyor bana açıklayabilirsen kosp kullanmadan haksızlık mı anlarız.. zzzzzz gereksiz adamlar için gereksiz topicler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrolL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ewt kardeşim IDeviL de kospla oldun 65 i onada yazık oldu ama kosp falan demeyin kardeşler adamlar iyi combo yapıolardı iyi oynuyorlardı valla oyunu bahane aramayın[signature][hline]ThinK_TwicE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 nvm [Bu mesaj IDeviL tarafından 13 Kasım 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrolL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eee serhat abim sen yeni serverda ne olmayı düşünüyorsun biliyorsun kosp yok ona göre söyle:D[signature][hline]ThinK_TwicE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lol sen kimsin lem :) valla orc olacam sanırım kosp falan kullanmaya niyetim yoK dupe hec işim olmadı edit belki olur :P diyomki kendime lvl 1 255 stats char acım direk falconlarda kasmaya başlayam diyom ne dersin hoş olmazmı şaka bi yana artık sadece oynamak istiyom Temiz bi server işi bilen türkler olacak gavurları hec sallamıyom zaten en güzel server olacak sanırım cyhper gibi olmasında ora cok kötü diyolar herkese başarılar diLerim .. Gm Ler yardım etmesse bazı bireylere isteselerde kötüleştiremezler zaten serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
first_lady Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: IDeviL, 13 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: lol sen kimsin lem :) valla orc olacam sanırım kosp falan kullanmaya niyetim yoK dupe hec işim olmadı edit belki olur :P diyomki kendime lvl 1 255 stats char acım direk falconlarda kasmaya başlayam diyom ne dersin hoş olmazmı şaka bi yana artık sadece oynamak istiyom Temiz bi server işi bilen türkler olacak gavurları hec sallamıyom zaten en güzel server olacak sanırım cyhper gibi olmasında ora cok kötü diyolar herkese başarılar diLerim .. Gm Ler yardım etmesse bazı bireylere isteselerde kötüleştiremezler zaten serveri LoL IDeviL senin düpe işin olmadımı senin itemlerini düpeleyip biz verdik sana bos konuşma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Benmi dedim dupele diye ? sana item bana cok arkadaşım item verdi ben dupecimi oldum şimdi ? tamam dupeciyim mutlu oldunmu ? ezik ? yes eziğim 2 kere mutlu edebildimmi seni ? başka sölememi istiyosan söleyim ben hayvan sever bi insanım sen üzülme yeterki janım bidenem mucuxxxxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achilles961 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkadalar lutfen yersız suclarmalr yapmayalım hotsouce yı tanmıom ama salvator tanıgım bı ınsan benım arkadaslarımn cafeden ve adaın kosp kullandıgını bana hıc solemedıler onlar nerdeyse salwator ıle yatıp kalkıor dıebılırız ınsan uzuluo tabı ama kahrolsun kosp bu arada dupe konusnda ıcın yandı cocuklar xegenonda 12 tane cs sahıbıhepsı +4we dragon penddantlar arkadaslar kanıp lufen almayın dupe cu lar bırı alt ctrl clanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 65 e şükretsin o ... kosp yaptığına dair frapslar vardı ranking te..[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: arcenoid, 13 Kasım 2005 19:54 tarihinde demiş ki: kosp kullanmışsada ii olmuş oh olsun :D ölsün hileciler geberin skillbug kullananlar . mahfolun kospcular *Gaza Gelir* versem kospu nasıl kullanırsın ama demi?[signature][hline]gelgelpcpc gel gel sana aşığım gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar