bad_omen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yeni serwer dawasına da olabilir bence[signature][hline]nick:omen_bad lwl :6x serwer:diez np : 6xk clan :Knigts_of_heaven mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Oyle bir notice gecmedi ama :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Cyhperde de Aynı oLay oLdu bi işim vardır gittim geldim baktım dc daha da girmedi zaten[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %0.95 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 k2 neyi düzgün yaptılarki...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bakalım görelim inşallah gelir[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deatH_Time Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 alahım yarabbım tam warder canı ceyrek lendı hade ag dc sonra ne alah bıraktım ne kıtab:@[signature][hline]Server:Ares Nation:Karus nick: D34th_time clan:belli değil doru duzgun bulsam... Character:Roguo LwL:61 %20(kısa surede 62) np:41k her allahın gunu 4 5 k artıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dc olmasam elimden kurtulamazdın ehheheheh :)[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deatH_Time Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 uza lem yalama ıstelgımı an gel 1 vs 1 3 vs 1 10 vs 1 sız cz blod sker keserken ben sızı kesıdoum asdasd halada keserım uza lem yalamaya bak gel ıstesen server gırınce ısteıdım kadar 1 vs1 yapam su an gercu tacak 1600 eskı halım olsa 1767 aatack o zman 2000 asa wurmama yalamaya bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ko zmanında bir keresınde lag olmadan oynadıgımı hatırlıyorum tabi o zamnda sabahladıgım ıcın gece savaasına gırmıstım. aga cılar pek yoktu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 terbiyeni takın lem[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Vallaha adam gibi oyun oynatmıyorlar nedir bu böyle birşeyide düzgün yapsınlar madem serverlar kaldırmıyor savasları aynı anda neden hepsini aynı gün yapıyorlarki.. Vallaha K2 hiç birşeyi ne adam gibi yapar neden zamanında ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deatH_Time Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sanene ag senınmı? elımden kurtulamasmıs kalıbına gore at.... ıstıosan gel... kapısalım 1 vs 1 10 vs 1 hıc farketemz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 aaa bi pislik mikonuştu söyle alt seviyelerden hakaret etmeyi bırak kendine gel len[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya acaba sadece bızım ares demı bu sorun war yoksa bütün server'lermı savaş günleri ßogle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ewet her serverda bugün[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TEKcY_SEZAR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 beyler savas ne oldu ya hala gırmıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TEKcY_SEZAR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 suna bakya bır gunde duzgun bı savas yapamıyoz alalal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TEKcY_SEZAR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ne guzelde ezıklerı kesecektım yaw :Pneyse server gelsınde yenıden baslar galıba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TEKcY_SEZAR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kımsede konusmuyo beyler nerye gıtınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 msn değil burası[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar