WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Beyler aslında yararlı olabilecek replay linkleri fln yazsak hatta göndersek güzel olmazmı?Sanıyorum sadece warcraft 3 e ayrılmış türkçe bir site olmadığından paticikin vazifesimi bilmem ama böyle bir şey güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 WhiteRobe, 07 August 2003 13:50 tarihinde demiş ki: Beyler aslında yararlı olabilecek replay linkleri fln yazsak hatta göndersek güzel olmazmı?Sanıyorum sadece warcraft 3 e ayrılmış türkçe bir site olmadığından paticikin vazifesimi bilmem ama böyle bir şey güzel olur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Zaten paticigin boyle bir uygulamasi var. Replay adresinden merak ettiginiz replay leri indirebilirsiniz veya paylasmak istediklerinizi yollayabilirsiniz...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 orda seçilen ırklar yazsa cok mutlu olurdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 www.replays.net[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar