Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Kafamdaki template'de master marksman,pistoleer ve rifleman var geri kalan bazı skilleride mediclen scota dağıtacma açıkcası. Sormak isteidğim şey bu özelliklere göre hangi ırk iyi gider hepsinin bonusları filan okudum ama açıkcası ortada kaldım. Rodian veya Human olmayı düşünüyorum sizce hangi ırk olmalıyım?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 08 August 2003 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 human ol bence, hepsine gidiyo human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 zabrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar