Arloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 2 kişi benden tez ödevlerini çevirmemi istedi, 30+30 toplam 60 sayfa.Piyasayı bilmediğim için sormak istedim burda belki başka çevirenlerde vardır ;), çeviri ingilizceden-türkçeye olucak buarada.Yeminli tercümeye sormuşlar arklar tek kişiye(30 sayfa) 400ytl demiş.Bana arkadaşım 150ytl söyle dedi, başkası 200 iste dedi kafam karıştı poff... Neye göre fiyat belirliyoruz, karakter?sayfa?[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone-
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Neye göre fiyat belirliyoruz, karakter?sayfa? söyleyeceğin fiyat : X +Karşındaki adamla samimiyetin=A +Karşındaki adamın kerizlik katsayısı =B +Senin laf yapma ve dolambalık yeteneğin=C X=A*B*C çarpabildiğin kadar çarp herifi;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 daha ciddi yanıtlar bekliyorum...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone-
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla bende mut. tercumanlık okuyorum ama fıyatları bende bılmıyom bende ogrensem ii olur :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Öne çıkan mesajlar