Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğin olduğu eve melek girmez!!!

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

sımdı melekelr tanrının habercılerı mesajcılarıya bır nevı postacı oluyorlar
kopekelr belkı onalrı gorup kovalıyordur fılan ondan gelmıyolardır azraıl gelıyo yatakta can alamaya adamın basucunda kopek var saldırıyo azraıl e işini engelliyo fılan hoş diil bunnar melekelrınde sendıkaları ve calısma hakalrı var
bir greve cıkarlarsa topyekun sıçarız yanı

en mantıklısı acılır kapanır bır kopek ıcad edıceksınız gunah ıslerken onu tasıycaksınız yanınızda sevap yaparken kapıycaksınız boylece emelekler gunahlarınızıda yazamıycaklar

ha dersenız tanrı bılmıyomu bılıyor ama amerıkan moduna gırıp heey tanrı dostum elınde kanıtın yok kanıtlıyamassın ahahahaha

da dıyebılırsınız

bıde bu melekelr eskıye gore kıtaplara akydedıyordu bızım gunahalrı sevapları sımdı teknolojı degıstı bu melekler bır PDA alsaydı veya dırek dıjıtal kamera alsalardı mahşerde gelırlerdı

sugun su gunahı ıslemıssın
yapmadım ben ole bısey
kameraya cektık nıhahaha al bak

seklınde hem ıtıraz hakkı olmazdı bastan[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Eve melek girince ne oluyor? Temizlik falan mı yapıyor
veya cinleri mi kovuyor yani girmesi ile girmemesi arasındaki fark nedir?

Tam ben dicektim, eve giren meleğin amacı nedir? Bilmiyorum kaç insan evinde melek olsun ister, wiyuuv yanında melekler dolanıo felan, hırlı mı hırsız mı belli diil. Kafayı yerim ben heralde. Ya da yatak odasına girip puan veriolarmış insanlara felan... Iyk iğrenç şeyler geldi aklıma.

Bi de köpek değil de başka hayvan olsa, mesela yılan, onlara bi şe olmuo mu?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...