_PirateSS_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya bu informeri gömecez:D cemaat nası bilirsiniz bu adamı yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Lufersonda 38 numaralı lokanta sahibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Gömün gitsin :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 142.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Valla orta şekerli bişey di tadı bozuk ama idare ediyos :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yazık be..[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 O bünye tek mezara sıgmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaw ne alaka şimdi adıma topic açıldı :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki: yaw ne alaka şimdi adıma topic açıldı :D seni çok seviyolar ya[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kimse sevmez beni yaw[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: kimse sevmez beni yaw olurmu bugün topic açılmış yarın şiir sonra efsane olursun :D:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 beni böyle sev seveceksen olduğum gibiiiiii göreceksen :D yok la ben seviom talkative i görünce hemen np yi alayım diye en önde koşturuom :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 142.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ahgahatopici gördum yarildim ahahha pirates allah iyilini versin :))9 informer da ares serverimizin bas boynuzlular1ndandir biz onlara kisaca öküz baslardan diyoruz lol aehhaehahe[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: kimse sevmez beni yaw Cok kisa bir sürec icinde nekadarda az tanima firsatim olsa kendi görüsüm olarak ;oldukca olgun yerinde laflar eden biri, sevdigim birisin info ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: PCPC, 14 Kasım 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: Informer, 14 Kasım 2005 15:23 tarihinde demiş ki: kimse sevmez beni yaw Cok kisa bir sürec icinde nekadarda az tanima firsatim olsa kendi görüsüm olarak ;oldukca olgun yerinde laflar eden biri, sevdigim birisin info ;) sağol pcpc :D yaw sizde olmasanız ben ne yaparım bilmiyorum duygulandım T__T[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyi ke oynar ama sc si kotudur ahahahah scrulzz :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 piratess bu topic patlamaz hoca talep yok yeteri kadar :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 up up :D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 61 Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 SAdece bi ara informer charina cok sinir olmustum cünkü bundan 3-5 ay önce Aoe harpy zamanlarinda Ben harpy spotunda Sabahin 10undan aksam 5e kadar o spottaydim..sora dmio die biri geldi party almak zorunda kaldim cünkü onunda klanindan bi kac mage vardi partyde aldim herneyse..aradan 2 lure gecti sora partyden cıktı dmio adamlari cekti bende lvl atlicam son %1e oynuorum (halada SS si var bulabilirsem yollicam ) bi baktim adam partye almadi bende okadar sinirlendimki KS yaptim hem party aldik adami hemde beni partyden atip alay etti sorada Orc arkadaslarini cagirdi spota onnarin arasinda sende vardin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :([signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 neyse bi şekilde telafi ederim bunu , golemde sana 1 lvl kasarım falan unuttururum :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Informer, 14 Kasım 2005 15:42 tarihinde demiş ki: neyse bi şekilde telafi ederim bunu , golemde sana 1 lvl kasarım falan unuttururum :D asdasd sorun deil be kanka senin iyi niyetin her halinden belliki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Informer = Gercek Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hiç gerçek hayatta karsılasmasakta dostum diyebileceğim ender insanlardan biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İlk ben vermiştim ona 7/12 Chitin Shell Boot hatırlıyorsa Giymişti SS bile almıştı Sonra Ben O bootu Tehliqe ye satmıstım 12 yada 14 gb'a :) Cok Hosuna gitmişti Informer'ın ama :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gercek hayattada karsilastim 10 numara insandir severim keratayiii :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar