Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım şu pelerin bugdan!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne iğrenç bi serverda oynuyoruz yav!
doğru düzgün bi pelerin giyemiyoz
gına geldi siyah pelerinden[signature][hline]Name :milkboy
Clan : The_Others
Lvl : 60
Nation: El Morad
Server: Cypher
Mesaj tarihi:
:D siz pelerine takmışsınız kafayı . bence daha pelerinin şeklini değiştirsinler . nasıl pelerin o öyle kolalanmış mı ? jöle mi sürdüler kazık gibi dümdüz hiçbi faliyet yok. pelerin dediğin sallanır bişiler yapar :D[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum;
Forever Ultima Online
Forever Nebula
Mesaj tarihi:
said:
DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
cz de ayaklarına dolaşmasınıda istermisin pelerinin ?

çok mu güzel bu şekilde kazık gibi . adam gibi bişey koyabilirlerdi . hiçbi güzel yanı yok. tamamen arkadaki mama örtüsü .[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum;
Forever Ultima Online
Forever Nebula
Mesaj tarihi:
bu pelerinin kumaşı da güsel diil
çok ince, karuslara invade e gidince üşüyom onların heryer buz tutmuş
lord of the rings de legolasın pelerininin kumaşından istiyorum[signature][hline]Name :milkboy
Mesaj tarihi:
Adidas pelerinlerimiz var yeni.
taklit deil hemde gel 20M sadece...[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Class : Shadow Vain
Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x )
Np : 120k
Clan : :::Lasombra:::
Server : Cypher
Mesaj tarihi:
de get :D dedime pişman ettiniz . ama daha güzel olabilirdi arkanda koşarken dalgalanabilirdi . ben fonksiyonu olsun demedim :D[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum;
Forever Ultima Online
Forever Nebula
Mesaj tarihi:
Zaten dalgalanıyo ben kankam. ya hiç pelerin giymedin. yada hiç swiftin olmadı...[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Mesaj tarihi:
hakkaten gına geldi siyah pelerinden.. renklilerin bedenleri kalmamış heralde :D[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL
LvL : 6x
Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D )
Job : Paladin
Np : 1xxxx
Mesaj tarihi:
said:
DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Zaten dalgalanıyo ben kankam. ya hiç pelerin giymedin. yada hiç swiftin olmadı...

yok pelerin avrda düz kare şeklince dalgalanıyor arkada :D ondan diom bende :D anladınız siiiz :P[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum;
Forever Ultima Online
Forever Nebula
Mesaj tarihi:
Sen ultimaya devam et. Atla Nightmarene dungeonlara git.
RObe ni boya renkten renge. koyun kesip bandaj yap saatlerce.. Para biriktirip ev al brit mezarlıgın yakınında...

BIrak KO yu Pelerini :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Mesaj tarihi:
of nerde bendekı gıbı kırmızı pelerın daha 58 ken gıydım ıron_maıden sen hala ezıksın hahahahahah senın donsuz gezdıgın gunlerı bılırım ben[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ke forumda iron_maiden i cypherdaki en iyi bp olarak göstermişler
doğru mu:D[signature][hline]Name :milkboy
Mesaj tarihi:
hahaha omu bence en ezık prıest o aman dıkkat et ıron_maıden neme lazım gm ıle konusma falan yapma msn den hatırlarsın demı juggerhaunt arc_mage beramus zuhahahahahhahahahahahaha[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hay azın bal yesın belkı ugurlu gelırde su ugrastımız dupe olur keske olsada yıen yanar doner gezsem hahahah yapabılene can feda yasasın dupe yasasın kotuluk yasasın beramus yasasın yasasın :P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
Sen ultimaya devam et. Atla Nightmarene dungeonlara git.
RObe ni boya renkten renge. koyun kesip bandaj yap saatlerce.. Para biriktirip ev al brit mezarlıgın yakınında...

BIrak KO yu Pelerini :D

haklısın en iyisi o en azından kendi kendine iş yapabiliyorsun . lvl kasmak için çiçeğe böceğe muhtaç olmuyorsun . para karakteri edinebilip para yapabiliyorsun. kendi kendine özelliğini geliştirebiliyorsun vs vs vs ... saysam uzaaar gider .[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum;
Forever Ultima Online
Forever Nebula
Mesaj tarihi:
Bence Cypherin en iyi BP si DiabloIV. ama ondan sonrada IRON_MAIDEN gelir herhalde :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Np : 128k

[Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 15 Kasım 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...