PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 http://www.tirtill.com/index.php?bolum=konsept#o tıklayın dinleyin sizde telefonunza çalarken dinletin benim avea olmasa yapardım .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Anne motor. Baba öküz. Kızımız tikky oldu tikky üzgünüz. ÜüüÜzgünüz şarkısının adı liselim mi ? Yoksa o başkamıydı ?[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bilmiyorum tam olarak[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yok liseli ba$ka[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kaç kontur gırıyo?[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 16 kontur mus 8 sms bedeli haberiniz olsun =([signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Öne çıkan mesajlar