evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bana çok acil ödev bulabilecegim bir site lazim ödevim: çözeltiler de sicaklik, basiç ve iyon türünün çözünürlüge etkisi. lütfen yardimci olun....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.turkcebilgi.com/ http://tr.wikipedia.org/wiki/Ana_Sayfa belki işine yarar...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çok sağol şimdi bakiyorum işallah var dir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 odevsitesi.com 'a üye olursan bir kitabın en az 10 sayfalık manyak güzel özetinin bile olduğu ödevlere ulaşırsın ben üyesiyim süper valla[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 www.odevsitesi.com/ www.odevturk.com/ www.odevonline.com/ www.odevevi.com/ www.odevim.com/ www.acilodev.com/ Alın tembel gençlik =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 o siteye baktim ücretliymiş.ücretli olmasa bile bana bugün lazim o yüz den havale falan yetişmezdi üyelik.. sağol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çok sağol sabrina umarim bunlarin birin de vardir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 öfffffffff bunlardan nefret ediyorum :(((((((( TEMBELLİKK! Ödevin amacı öğrenmektir. Hoca kandırmak aslında kendini kandırmaktır. (ben diğer cephedeyim - ödev verenlerdenim yani)[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 her hangi bi konuda( futbol takimlari vs gibi seyler haric) 10-15 slaytlik powerpoint te yapilmis bi odev lazim o sitelere uyeligi olan varsa bakip varsa haber verirse cok sevinirim[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aramaya inanalim derse hakli :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sadece üyel ol hiç para felan istemiyorlar gayet güzel bi site tavsiye ederim Http://www.gencbilim.net[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Monster a.k.a Dogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar